Přejít na obsah

aqwaster

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

aqwaster's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. převážit kola, nebo zadní náprava k.o. (můj případ)
  2. aqwaster

    Anténa

    stalo se mi min zimu totéž, anténa se ulomila hned u klemy jinak klema se šroubem a kabel by měla být i u neorig. antény, kabel neupotřebíš pro instalaci je třeba vyndat stropní světlo z tý stropní kapličky, aby šla vyndat celá ta kaplička. pod tim světlem je totiž jeden z úchytů - zobáček [upravil dne 21.7.12 01:19 od aqwaster]
  3. aqwaster

    Predna náprava

    ložisko horního uložení tlumiče posaď někoho za volant ať ti s nim točí a koukni na tlumiče jestli se otáčejí plynule a nepřeskakujou já osobně jsem místo ložisek vyklep z misky uložení jen rezavej prach s kuličama
  4. aqwaster

    Palivovy filter 1.4HDi

    Originál je MANN s ostatními nevím jak to je.
  5. to s těma axiálníma ložiskama znám měnil jsem je na podzim, akorát nebyly tak pěkný, z misky se vysypala jen taková drť s kuličkama se divim že mi nepraskly pružiny
  6. Já sem letos poprvý taky zamrznul, na 12km mi to chcíplo 10x a svítí diagnostika motoru. Nafta normální (filtrovatelnost -22°) . Teplota tuna byla přes noc -20°C.
  7. Zdar. Má tento motor FAP? Na stránkách Peugeotu jsou nové modely označovány jako např. P207 1.4 HDi FAP 70k. Případně od jakého roku se začly FAPky do 207 1.4 HDi dávat?
  8. Pokud stihneš přehodit baterii tuším do 1O vteřin tak se plovoucí kód centrálu neztratí a jedeš normálně dál bez nutnosti to znova párovat.
  9. Bohužel se mi nepovedlo ho získat, tak jsem si ho aspoň nafotil Zvláště zajímavá je ta víceprvková zadní náprava. link : http://img204.imageshack.us/i/dsc01073gh.jpg/
  10. aqwaster

    206 WRC

    http://img204.imageshack.us/i/dsc01073gh.jpg/ nafocený plakát 2O6 WRC, zvláště zajímavá je víceprvková zadní náprava
  11. ano lis je třeba, jak už na vymáčknutí původního ložiska tak i na namáčknutí novýho a ta original pérovka co tam je nemá očka, takže jde vyndat pěkně na *****, nebýt tý pérovky tak výměna by trvala do 15min.
  12. aqwaster

    kontrolka STOP

    V kapličce to nějakou hlášku nepsalo? (záleží na typu)
  13. aqwaster

    Ruční brzda

    Něco podobnýho sem řešil před měsícem, výsledek: utržený obložení z pakny, tudíž výměna paken
  14. aqwaster

    Bouchání na předku

    Zkus to zvednout na hever aby bylo kolo ve vzduchu a zkusit jestli nejsou někde vůle, tzn trochu s tim zamlít atd. Mě teď bouchá pravděpodobně tyčka stabilizátoru.
  15. JJ když se vybije baterka, nebo když ji nestihneš vyměnit do určenýho času, tak se kód ztratí. Že by se měla baterie vyměnit jsem poznal že občas nešlo auto centrálem odemknout, nebo sem musel víckrát máčknout tlačítko a pak mi to hlásil i displej v kapličce (hlášku si nepamatuju), mam rv2002 s jednořádkovým displejem, ale nevim jak sou na tom starší modely jen s hodinami.
×
×
  • Vytvořit...