Přejít na obsah

bedo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    182
  • Registrace

bedo's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. bedo

    Jak vydolovat vypouštěcí šroub

    caute .. rovnaky problem som mal aj ja a daval som ten srob dolu asi 7 hodin ... najprv som sa snazil to malym srobovakom vytlct po obvode, co sa absolutne nepodarilo, nakoniec to islo so sadou na zaseknute sroby, avsak musel som odtial vysrobovat take rameno ktore spaja obe napravy, aby som sa k tomu vedel dostat. totiz ked chces pouzit tu sadu, musis to tam natlct kolmo, co bohuzial nejde pokial si to rameno nedas dolu. Islo to velmi tazko avsak bola to uzasna skusenost. A preto by som rad vsetkym co si doma menia olej, aj tym co tu pisali o \"navareni matky na srob a pouzivat to dalej\" (co je uzasna hovadina) poradil, ze samotny srob stoji v peugeote asi 1.2-2 eura podla toho kde, myslim ze to je smiesna suma na to, aby si sa stym sral aj druhy krat. Preto ten srob menim pri kazdej vymene, samozrejme aj s tesnenim
  2. Po navsteve tehly v mojom kufri potrebujem vymenit zadne sklo piatych dveri. Sklo je upevnene na dvoch sroboch a moja otazka znie ci ich dotahovat momentovym klucom alebo len tak jemne. Ak momentovym tak s akym momentom?
  3. super navod .. hned ako budem mat telefon s TV-OUT tak sa do toho pustim .. naj vyuzitie bude podla mna navigacia .. ta origo peugeotacka je pre mna nepouzitelna, strasne naprd ovladanie aj interface, jedine co je na nej super je ten LCD
  4. vies mi povedat ktoru spojku mam pozriet? mam rovnaky problem ..
  5. bedo

    Guľové čapy - výmena

    no ten navod by sa hodil aj mne, inak nasiel som na anglickom ebay ze za sadu oboch zaplatim tolko ako za jedno tu .. a aj s postovnym... akurat sa od predajcu snazim zistit ci ma staru alebo novu verziu .. da sa to nejak zistit pokial na tom nebudu tie tri zlte bodecky?
  6. bedo

    Parkovačky

    jj riesilo, cast z toho som uz cital, bud necham ziarovku alebo odpor .. ale aky velky odpor (konkretne cislo) nikto este nenapisal .. hold budem musiet experimentovat ..
  7. bedo

    Parkovačky

    prema, pisess ze na kazdej LED ziarovke mas odpor, ale nikde sa neviem dopatrat hodnoty toho odporu 10 ohm? 33 ohm? kolko?? kupil som na skusku take cinske srandy, svieti to uplne genialne, az na to ze ked zavriem kufor tak v nom mam vcelku jasnu diskoteku .. odpor zapojit predpokladam paralelne vsakze..
  8. bedo

    Okno zadnych lavych dveri

    co je drazkove sklo??
  9. bedo

    spotřeba

    cital som to uz marcel .. o kladne viem, len sa musim stotoznit s myslienkou ze budem mat tyzden auto na dvore mozno to spojim s nejakou vacsou opravou nech sa ten cas vyuzije
  10. bedo

    spotřeba

    hej, vycistit som ich chcel dat, alebo este skusim ten tech 2000 co tu o nom ludia pisu .. casovo im to v tom pezinku ako vyzera?
  11. bedo

    spotřeba

    No ja som absolvoval zatazkavaciu skusku novej pastiky ... cesta taliansko a spat 1850 km, palubny ukazuje 6.6l. Este mam pol nadrze na dojazdenie, potom vyratam realnu spotrebu. Absolvoval som tak 2 hodiny v zapche a nonstop pustena klima (vonku 30-37 stupnov), kombinacia dialnica (140kmh) aj dedinky, trasa naspat okolo Lago di garda po tych serpentinach. V aute sme boli iba dvaja, neviem ci sa mi ma dana spotreba pacit alebo nie ale na 406 som jazdieval bezne do 5.7l (bez klimy) .. spokojny som teda neni, cakal som tak 5.5-6 asi budem musiet dat spravit vstrekovace, snad to pomoze
  12. ked to mate cez prepinac podla FR stranky, prepne sa vam aj audio? alebo iba video .. mna strasne vytaca zabrzdenost a pouzitie navigacie v RT3 .. so Sygicom sa to neda porovnat, preto uvazujem o rieseni : TV-OUT z telefonu ale chcel by som to tak, ze v pozadi mi vie hrat radio/mp3/menic/AUX ale na obrazovke budem mat fullscreen vystup zo sygicu ..
  13. bedo

    Clona panoramatické střechy

    takze som vzdal zhananie jednej lamely, tie tri polamane drziaky som opravil po svojom (vid foto) .. premazal strechu Loctite 8192 - suche mazivo .. zlozil a funguje .. rozmyslam ze rozbehnem tipovaciu sutaz ze dokedy to bude fungovat, vyherca dostane jednu funkcnu lamelu z tejto mojej strechy kedze budem potom musiet kupit asi komplet mechanizmus .. detail opravy : 1mm vrtak, 1mm klince s odstrihnutou hlavickou .. povodne som chcel pouzit aj Loctite na fixaciu klinca ale na to som sa potom vyprdol ..
  14. bedo

    Clona panoramatické střechy

    tak tak .. len jednu lamelu zohnat je zazrak .. ale uz ma nebavi cakat .. v nedelu pekne tie tri drziaky co mam polamane upravim podla vzoru svojho .. urezat zlomene nozicky a tie klzaky tam pripevnit napevno .. nafotim a dam vediet ci sa mi to podari .. momentalne ma skor zaujima ci ma niekto fotku toho ako ma vyzerat ta pruzina ktora pritlaca lamely v zasobniku .. podla mna je ona svar vsetkeho zla ..
×
×
  • Vytvořit...