Přejít na obsah

prco

Uživatel
  • Počet příspěvků

    127
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Trnava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

prco's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Ahojte, máte niekto skúsenosti s výfukmi zn. Polmostrow. Sú polské, zaujíma ma najmä kvalita a hlučnosť. A čo Bosal, tie sú dobré? Vďaka [upravil dne 11.7.2008 prco]
  2. prco

    Držiak predného svetlometu

    Honza 406, presne to som myslel. Ak je to súčasť svetlometu, tak potom ostáva asi kúpiť nový. Ale ak kúpim uplnú funglovku nebude svietiť viac ako ten starší?
  3. Ahojte, chcem sa spýtať, alebo poprosiť o radu. Pri náraze sa mi polámal držiak predného svetlometu ( horný aj dolný). Dá sa kúpiť, alebo zohnať samotný držiak, alebo treba vymeniť celý reflektor. Ď.
  4. a koľko stála ta sranda??
  5. Ahojte, chcel by som si dať spraviť komplet GO brzd (predne aj zadne). Poradte, čo všetko vymeniť, prípadne doporučte značku. A ak mate aj nejaky link kde sa daju zohnať čo najlacnejšie. Vďaka .
  6. prco

    Letní pneu na 307SW

    Mna zaujima najma hlucnost a vydrz. Rozhodujem sa medzi Pirelli P6 a Bridgestone ER 300. Co sa tyka hlucnosti su na tom asi rovnako (na rozdiel od Michelin, ktore su aspon podla testov hlucnejsie), ale ktora z nich ma vacsiu vydrz???
  7. prco

    klepanie v predu

    to Bohumil: Ten čap (spodný), ktorý si menil a to klepanie prestalo je ten zakrúžkovaný na obrázku? Vďaka za odpoveď. spodny cap.doc
  8. tak to sorry, ale to je dle me skoro vysmech (cca12.5czk), ad, gumy netusim co ted dava Peugeot na auta v prvovyrobe.?. EDIT > jo a kdyz si psal bez toho CAPS LOCKu, tak se to cetlo ohodne lip:super [upravil dne 21/11/07 buml] sorry za caps lock u nas sa pohybuju ceny o mnoho nizsie....a ked vies kde mas kupovat tak je to dost velky rozdiel..... mbleho: Tak porad kde mam kupovat. Bo na jar chcem nove 16" + gumy.
  9. prco

    Stěrače na 307

    Kupoval som ich v Italtec-u (predajna ND na zahranicne vozy). Ano su to klasicke ramienkove, ale bezramienkove som aj tak nechcel, kvoli kminom.
  10. prco

    Stěrače na 307

    Ja som kupoval vcera. Valeo, 690 Sk za 2 ks. Ale zaujimave, ze na origo krabici bolo napisane, ze su na 307, 307SW a dlzka 650mm obidva. Tomu lavemu oproti tym co som tam mal predtym chyba dole asi 2cm a hore asi 1cm, ale bobec mi to neprekaza a stieraju
  11. prco

    klepanie v predu

    Mne to stale nepravidelne bucha. Ale zistil som jednu zaujimavu vec. Strasne hlucne to klepe ked zaprsi alebo ked idem z umyvarky, teda ked nieco zmokne(neviem co). Za pekneho pocasia to klepe tiez, ale len tak jemnucko. Za to za mokra je to rachot. Neviete co by to mohlo byt?
  12. prco

    klepanie v predu

    Ked tocim do lava, tak to ide z pravej strany a opacne.
  13. prco

    klepanie v predu

    to rastikt: Aj si prisiel na to cim to bolo. Mne to robilo tiez, tak som dnes vymenil tycky aj drziaky stabilizatora a robi to stale (presne to iste ako opisujes) Uz ma to fakt stve. A to nehovorim, ze mi nieco pukoce aj zo zadu. Este chvilu a Peugeota rozbijem so sekerou.
  14. prco

    Otváranie dverí

    to lubo 1978: Pisal si, ze ten palst. kruzok sa ma volne otacat. No mne sa neotaca ani na jednych dverach (ani prednych) a vyzera to tak, ze sa to ani nema otacat. Je to tam akoby nalisovane. Tak neviem...
  15. prco

    Otváranie dverí

    No ja som pred rokom skúšal aj WD, aj som zámok povoloval, dokonca posúval v rôznych smeroch a nič nepomohlo. Tak som sa na to vybodol. A robí to stále a myslím, že ešte viac ako predtým.
×
×
  • Vytvořit...