Přejít na obsah

Naugi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

O uživateli Naugi

  • Datum narození 28.4.1975

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Jílové
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Naugi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Zdravím, takže řídící jednotka vyměněna a stále nic. Motor točí a nechytne to, auto už jsem dotáhl domů, takže když se to podaří, tak ve středu ho odvezu ke Strakimu. Snad už brzy bude zase pojízdné.
  2. Straki na aute neni do ted nic hotoveho, ani okno nemam zavrene. A to je to co me stve, ze za 11 dní není vůbec nic. Uz jsem si sehnal plaťák a možná i auto na odtah.
  3. Zdravím pánové, auto už bude za chvilku 14 dni mimo provoz a zatím, žádný pokrok. mechanik nemůže prý najít krabičku na to žhavení či co, prý bude problém pravděpodobně tam. http://www.imgup.cz/image/ZPc Jen tak pro sichr, nezná někdo kolem Hradce kvalitní servis ( nejlépe vlastní zkušenost ), kde by to dokázali spravit ?? ?? Samozřejmě bych to nejradši odtáhnul ke Strakimu, ale ten asi nebude mít čas.
  4. Chlapi kurňa teď si ze mne dělá někdo prču Nejdřív mi píšete, že to natáhne motorový olej a často to končí zadřením motoru a teď se tady zase dočtu že to nemůže natáhnout motorový olej
  5. Já vím u Strakiho jsem byl měnit před pár lety rozvody a jednou mi přijel do Ústí vyměnit ulomený přepad u v střiku. Stejně tak jsem plánoval u něj vykuchat ten FAP. Straki je prostě kapacita, jenže já mám teď nepojízdné auto až v Hradci Králové a Straki bydlí v Chomutově. Nehledě na to, že je permanentně vytížený. To vím, že by to bylo úplně nejlepší to mít u Strakiho. Je stejně divné, že pokud je to turbo tak olej zustal v motoru, nemuze ten problém mit nejakou souvislost se zaplněným FAPem ?? Jinak Honzo díky za reakce
  6. Špatně jsem se vyjádřil, FAP chci dát pryč já. Už jsem o tom uvažoval cca před rokem.
  7. Zdravím, tak jsem včera sedl na moto a zajel pro věci do auta a zároveň zjistit jestli už se něco s poruchou hnulo. Bohužel ne, snad jen prý napíchli lepší diagnostiku a zjistili toto : http://www.imgup.cz/image/ZPc bohužel si pán zatím neví rady. Také prý je FAP filtr zaplněn na 185% !!! Je to vůbec možné ???? Jinak FAP musí pryč pokud se tedy ještě auto vůbec rozjede Rozvody, motor prý OK, naftu to tlačí až ke vstřikům, okýnka stále nefunkční.
  8. Ano mám tam vstřiky Siemens, aspoň to zítra zavolám tomu mechanikovi. Kolik tak stojí ta řídící jednotka motoru ?? Repasované turbo jsem koukal, že se dá sehnat cca 7000 - 10000 kč Jde jen o to jestli se to vůbec vyplatí opravovat, ty repasované turba jsem slyšel taky moc uz nevydrží. Jinak díky opět za reakce, moc si toho vážím
  9. Tak jsem konečně doma a nemusím ťukat do toho mobilu. Mám to v tomto servisu http://www.autoklempir-vitek.cz/ a nemám ponětí jak zkušený lidi tam pracují. Každopádně jsem tam dnes dopoledne volal a pán mi řekl, že rozvody jsou OK, motor že když startuje klíčkem se otočí, nafta přes čerpadlo se tlačí, ale vstřiky jsou zablokované. Dia nemá asi úplně dobrou poněvadž prý musí sehnat lepší na té jeho už nic nevidí. Je problém i s elektrikou, protože přestalo fungovat stahování oken, kdežto třeba sklápění zrcátek normálně funguje. Koukal jsem na toto video a takhle dlouho mi to v otáčkách nešlo ani tolik dýmu.Více méně jsem ihned zastavil u kraje, vytáhl děti z auta, vytáhl klíček ze zapalování, otevřel kapotu a vypojil baterku, chvilku poté to přestalo. Jak jsem psal před tím olej po měření měrkou byl stále v motoru. No uvidím tento týden, přes víkend měl prý mechanik méně možností něco zjistit. pokud to nepůjde tak to asi hodím ze skály. Jinak díky opět za nějakou reakci, každá rada a nápověda se může hodit, ať na tento případ nebo i do budoucna.
  10. Zdravím a díky za odpovedi, mam to v Hradci u nějakého automechanika co děla frantiky. Tvrdil ze motor je ok, taky mě varoval ze muže byt zadreny, olej jsem měl v motoru to jsem kontroloval přes měrku, Čekám co mi poví dal, Říkal že motor točí ale nenastartuje, nějaké hlášky ohledně přehřívání na dia vymazal a stále nic. S tím zařazením rychlostí jsem to bohužel nevedel.
  11. Zdravím mam s otáčkami jiný problém. Právě teď jsem zůstal viset někde u Hradce Králové, auto mi kleklo a to tak ze najednou auto ztratilo výkon a otacky vyskocili na maximám. Okamzite jsem zastavil u kraje a kolem auta se začal valit dym. Vytáhnu klícek ze zapalování a otacky stále na plno, motor jel dal. Vyházel jsem děti z auta a po nějaké chvilce auto zhaslo. Hledám tu teď nějakou dobrou duši na odtah a na opravu, dovolena než začala tak konci. Nemá někdo nejakej typ co s tim muže byt ?
  12. Tak jo staré pouzdro jsem zahodil i s imobilizerem, jsem trouba Dnes jsem tam dal novou baterii a druhým klíčem bez dálkáče jsem ho hned nastartoval. Takže nezbude než navštívit servis peugeot a dát nový imobilizer A skutečně byl v plastu dle obrázku co jsem koukal, no ponaučení do budoucna. Budu si to pamatovat už jen proto kolikrát jsem na motorce zmokl při cestě do práce všem díky za komentáře
  13. Ještě jsem nezmínil jeden detail který by možná na to mohl mít také vliv. Cca pře 3 týdny jsem vyměnil pouzdro klíče za nové, do kterého jsem vložil starou planžetu s baterii a panelem na tlačítka. Nemohlo se mi tím po nějaké době auto zablokovat ?? Mám ještě jeden originální klíč bez dálkového ovládání, Zítra skočím vyměnit baterku a zkusím to natočit s ním.
  14. Takže v servisu mi moc nepomohli, jen zjistili že nafta skrze palivový filtr je tlačena a dál už neví. Odkázali mě na další servis.
  15. Na Strakiho jsem se obrátil, ale má toho hodně a mimo bydliště ted na opravy nejezdí Musím sehnat někoho aspoň s tou diagnostikou z okolí, jestli tam něco nezjistí.
×
×
  • Vytvořit...