Přejít na obsah

JoseA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    689
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Valašská Polanka
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

JoseA's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

3

Popularita

  1. Minulý týden jsem si šel koupil baterku, když byly v akci se 40% slevou a měl jsem vybranou tuhle: http://www.battery.cz/autobaterie-varta-blue-dynamic-60ah-12v-d59.html?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=B2B-Shopping-SE V autokelly po slevě 40% cena 1997,- Kč.
  2. Dá se nějak zjistit akční nabídka na stránkách AK bez přihlášení?
  3. S baterkou jsem dopadl vloni uplně stejně. Koupil jsem ji na klub s nějakou slevou asi 10% a týden na to -50%. Hold takový je život a co je v akci většinou zrovna nepotřebuju a kupovat to dopředu nebudu.
  4. Ale jo, stály i po slevě přes 3 tisíce, ale asi by to bez vodní pumpy vyšlo pod trojku a na tu se akce nevztahovala.
  5. Využil jsem akci na rozvody a koupil je se slevou, ale soudek piva mi nedali
  6. JoseA

    partner klubu AUTOKELLY

    Taky sem uz kupoval neco na oktavku a v pohode, az posledni dobou maji na vsetine pripominky, tak sem se chtel zeptat jak to je oficialne. Kdyztak budu nakupovat jinde.
  7. JoseA

    partner klubu AUTOKELLY

    Jak je to vlastně s autokelly a slevama co se týká dílů na jiné značky aut?? Bral jsem tam na klubovou kartu už pár věcí, ale poslední dobou jsou čímdál víc neochotní. Že chtějí vidět pokažde občanku je sice v pořádku, že nic neví o týdenních akcích mě taky až tolik netrápí, ale když tam jedu koupit díl na renaulta, tak dneska najednou plno řečí o tom, že na peugeot club přece nemám co kupovat díly na renaulta . Jak to teda je oficiálně?
  8. ChouLu: Kód zboží nemám, ale podle stránek a ceny šlo buď o : SK VKMC01936 nebo GR KP947-4
  9. Já už se na tu akci ptal koncem roku, když měly být levnější zimní pneu a taky o ničem nevěděli. Nemyslím, že by nebyli ochotní, ale když vidí pro peugeot-club cenu takovou, tak je zbytečné jim vysvětlovat něco o akci, o které nic neví, když o tom nic nenajde v PC, těžko může stanovit cenu
  10. Chci sadu na octavku 1.8t motor aum ptal jsem se na akci a odpoved byla bezna sleva nabidli mi myslim skf z puvodni ceny cca 7000 na 4900.
  11. Dneska jsem se ptal na rozvody v autokelly Vsetín a dostal jsem odpověď, že sleva pro peugeot-club je běžná, o žádné týdenní akci neví Ale i tak tam byla sleva dobře 30% z maloobchodu. Nicméně ani po této slevě nebyla cena extra zajimavá.
  12. JoseA

    chip tuning

    Atmosferu ne. Chci nechat upravit 1,8T (AUM). To samé chce nechat upravit i kamarád. Tak zjišťujem nějaké zkušenosti komu to svěřit. Nejlepší by bylo aspoň někde ve zlínském kraji. Nějaká klubová spolupráce v tomto odvětví není?
  13. JoseA

    chip tuning

    Má někdo zkušenosti s tou firmou autochip.eu ? Případně doporučení na jinou firmu zabývající se čipováním?
  14. JoseA

    vetrna clona

    Je to super věc. Zůstala mi teda po cabriu už jenom ta clona, tak ještě přemýšlím, jestli prodám clonu, nebo koupím cabrio
×
×
  • Vytvořit...