Přejít na obsah

Havlas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Havlas's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Havlas

    motorový olej

    najeď si na www.olej.cz a tam máš výběr a zjistíš, že oleje ve své třídě jsou stejné - pouze platíš za značku.Nejsem zastáncem, že starý motor musí dostat levnější ólej.Já bych šel do plné syntetiky-lepší starty v zimě,delší doby výměny. Kdo maže, ten jede - na tom nešetři !!
  2. Sháním digitální ovládání klimatizace /celý panel / na 406 HDi 80 kw r. v. 2000.Nemohu ho nikde sehnat - prosím o radu,nebo informaci kam se obrátit.
  3. Havlas

    Pokles výkonu a prosim oradu

    já mám ten samý problém na 406 HDi - když sešlápnu plyn, tak se stane, že místo aby šel nahoru, tak se motor trápí a potom najednou vyštřelí a jede.Je to / nevím jestli to pojmenuju dobře / spínací ventil turba - problém je , že někde musí přisávat vzduch.Ten ventil je přidělaný za motorem na skeletu- vede z něho několik hadiček.Pokud to chceš vědět přesně, tak si zajeď na diagnostiku - a ta by ti měla ukázat chybu.
  4. Koupil jsem přestavbovou sadu HID 6000k- návod je univerzální. Potřeboval bych vědět, jestli není potřeba nějaká úprava v elektroinstalaci a jestli se musí odstranit ve světlometu to stínění ?
  5. Havlas

    dlouhý krok spoj.pedálu

    spojka zabírá skoro až nahoře
  6. P 406 HDI ,na jaře mám měněnou komlet spojku,nyní má najeto cca 6000 km.Poslední dobou má spojkový pedál dlouhý krok,zabírá dost vysoko.Štelovat se nedá.Nemá s tím někdo nějakou zkušenost a po případě co s tím ? Spojka vypíná,řazení jde lehce a neprokluzuje.
  7. Havlas

    pojistka klimy

    Ahoj, našel jsem tvůj článek a mám prosbu - zašli mi prosím tě rozpis pojistek na můj email Havelka.S@seznam.cz - díky
  8. Havlas

    chladič klimy - demontáž

    Miro,dirku v chladiči klimy mám taky ve středu chladiče.Ta dírka je malá a měla by jít zavařit. Nabízeli mi nový chladič od 4000 Kč - až do 6000 Kč.Dá se sehnat použitý,odtlakovaný a dávají na něho i záruku a chtějí za něho 2500 Kč-3000 Kč. Jinak díky za rady,v pondělí se do toho pustím,potom napíšu kolik stálo zavaření chladiče,cenu neznám,protože se pohybuje podle velikosti sváru.
  9. Havlas

    chladič klimy - demontáž

    Omlouvám se,mám Peugeot 406 HDI - nový model, zatím to vrak není , ale zásahu sekerou by už asi byl.
  10. Nechal jsem naplnit klimu a zjistil jsem, že mám dirku v chladiči klimy a tak mi vytekla celá náplň.Chladič chci nechat zavařit, ale nejdříve ho musím vyndat. Má někdo s tím zkušenost a po případě na co musím dát při demotáži-montáži pozor.
  11. Mám ještě další dotaz.Vlevo pod přepínačem světel mám páčku-ještě jsem nezjistil na co je,dále jak se zapíná vyhřívání sedadla a nakonec v jaké poloze musí být přepínač stěračů,aby reagoval senzor deště?? Mám auto 14 dní a k tomu jsem nedostal žádný manuál-ani německý. Díky.
  12. Havlas

    Peugeot 406 - xenony

    Tak to je fajn, že to jde.díky za info !!
  13. Má, prosím, někdo zkušenost s montáží xenonových výbojek místo halogen.žárovek H7 ?Mám model 2000 s čirou optikou. [upravil dne 3/3/06 Jirkap]
×
×
  • Vytvořit...