Přejít na obsah

JOO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1996

Kontakty

  • ICQ
    219429730

Profilové informace

  • Město
    Nové Město na Moravě
  • Stát
    Česká republika

JOO's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. JOO

    Tak - a máme na světě medvídě

    Přeji Medvídkovi-Péťovi, Helče,hodně zdraví a brzký návrat na základnu.Tobě Medvěde starší doporučuju si to ještě chvilku vychutnat, protože klídek bude zanedlouho minulostí. Naše zdravotnictví je podle toho co píšeš tam, kde bylo před 24 lety,kdy jsme si taky s mojí ženou prožili dost peklo.Pro vás to ale dopadlo nakonec dobře. Přeji vám všem , aby to vždy vycházelo alespoň tak jako teď. Hodně zdraví, štěstí a pohody nejenom do Nového roku . roker:)
  2. JOO

    sterace

    Měl jsem stejný problém,zkoušel vše možné,nakonec jsem do původních ramínek VALEO nasoukal \"grafitové\" gumičky s plastovou lištou a je klid jako v kostele.Gumičky toho už po roce měly dost-ztvrdly od tý chemie a nahlas si řekly o výměnu.2 ks za 53 Kč , to jde za to ticho.
  3. JOO

    Prasklá manžeta na poloose

    Protože i já mám na své 306 manžety na odchodu/zatím přede dveřmi/ chci se vás zeptat:koupit sadu gumovou ,nebo se nabízí termoplast/Autokelly/.Nerad bych se s tím patlal každý rok.Mám sice svého \"dvorního lékaře\",ale toho otravuju,jen když sám nestačím.Má nás na hrbu celej zástup. Díky
  4. JOO

    Konečně

    Prostě mazlík...moc hezký i v té barvě.Přeju fajn poježděníčko!!!!!
  5. JOO

    Žádný falešný kozy

    Že by snad ty parohy??? Přeju ti spíš to ostatní !!!
  6. Teď, když se svítí nonstop, jsem zjistil,že když zastavím za někým na semaforu , tak mu celkem pěkně svými světly olížu zadní čelo.Nejenom že jdou spolu, nahoru a dolu,někdy se rozhodnou jít každý jinak. Co s tím ? Poraďte mi s touhle vychytávkou-prosím!!!
  7. JOO

    Autorádio 3035

    Mám,resp. měl jsem rádio s kódem Philips.Po opravě jsem zjistil , že mi kód odstanili.Přitom jsem jim ho dal,z orig. manuálu.To znamená ,že oni si to dokážou z toho rádia přečíst i bez manuálu a dokážou ho odkódovat.Což mi neřekli a mně to dost se.. . Přestal mi tehdy svítit displey a dal jsem jim žárovky na červené podsvícení,takže nic převratného!!!!!!!!!!!!!
  8. JOO

    Tak jsem to koupil i já

    JOO, tak tohle je krasavec,zvenku i zevnitř je to náramný lízátko. Přeju ti spoustu pohodovejch kilometrů,vlastně s takovým kočárkem to snad ani jinak nejde.
  9. JOO

    nova potvora

    Moc hezký autíčko,krásný kola a ty fotečky opravdu NĚCO !!!!!!!!!:super:super
  10. JOO

    Děsivé zvuky-ale odkud???

    Do toho Mělníka jsem jel ve čtyřech lidech,kufr naloženej knihama,taškama,prostě jako když stěhuješ dvě holky do školy.Ještě něco si musely vzít k sobě , abych to vzadu vůbec zavřel.Prostě stačilo málo a \"Fanouš\"dřel zástěrkama.Ujedu 7 km a začalo se to ozývat.Zvuky se objevovaly stále častěji, ale tak nějak nepravidelně,takže jsem netušil kdy se to ozve znovu.Potom konečná-Mělník- vyložím holky,zátěž a po půlhodince jedeme zpět. Auto prázdné,jen já a moje polovička.Zvuky nepřestávaly,jen byly pravidelnější.Dobržďování motorem-děs.Vyřazeno-děs.Troch to ustalo,když jsem při těch zvucích přibrzdil.Zatáčení vlevo,vpravo nemělo vliv.Když jsem byl skoro doma ,dělalo to už i při podřazení, jen :myslimv tom okamžiku ,když jsem vymáčkl spojku.Po podřazení -motor do tahu a zase klid a pohoda.To byla neděle!!!!!!!! Už jsem ten den do garáže nešel!!!!!!!! Od pondělka autí jezdí denně a bez jediného \"ŠKRTNUTÍ\". Asi mi chtělo dát najevo,že se mu do Mělníka nechce,protože vinobraní je až za týden,to zn.tento víkend.
  11. JOO

    Děsivé zvuky-ale odkud???

    Tos mi teda dost vyrazil dech!!!!!! Na jaře jsem dával obě ložiska.To snad není možný ,aby to bylo už po smrti ??? Od neděle jsem už ujel dalších 250 km a dosud absolutní ticho!!! Auto jsem měl ve středu na zvedáku u svého \"dvrního\" lékaře nenašel vůbec nic jenom doporučil výměnu manžet na kloubech -Trochu potyřelé-suché ,neděravé a nové náplně.Objednanej jsem za dva týdny.Auto projížděl a taky nic--ZÁHADA jako pra.. .Až to budeme kuchat ,budeme se určitě řídit tvou radou .DÍKY MOC!!!!!!!!!!!!
  12. JOO

    demontáž středového panelu

    Že by nikdo z 306-kařů tohle nesundával?????? Divný!! Nedávno jsem přidával origo hodiny a ten středovej panel je jenom nacvaknutej.Opatrně z boku od spolujezdce ,dělal jsem to nožem,plochý šroubovák má malou plochu mohl by poškodit-omačkat palubku.Sundáš tenhle kryt a jseš u všeho co potřebuješ.
  13. JOO

    sterače

    Nevím jak která 306,ale já mám 3 stěrače a každej jinak dlouhej.Řidič-55cm,spolujezdec-48cm,5-té dveře-45cm,ramínka dosud Valeo.Koupil jsem obyč.gumičky v metráži a to byla chyba.Když moc neprší a jedu mimo město na sklech to drhne a stěrače poskakují po skle-DĚS.Grafitové jsou prý měkší a jsou prý i silikonové/barevné/,ale špatně se shánějí.
  14. JOO

    Děsivé zvuky-ale odkud???

    Prověřím poloosy ,ale bude-li to na opravu,resp. výměnu ,nemůžu to dát do servisu.To by mne synek snad \"zakous\" -je automechanik.Bohužel s námi v neděli nejel,takže to neslyšel.A od té doby se to jako na potvoru neozvalo!!!!!!!!
  15. JOO

    Vysoká spotřeba - VYŘEŠENO

    Mám vyzkoušené na vlastní \"kůži\" i známí s tíhle typem /1,4 hatchback/jezdí léto nakrátko do6,5,delší cesty max. 6, v zimě max.7,5. Je to daný stavem motoru,ale hlavně NOHOU!!!!! Já jak to jde jezdím bez kvaltu , ale jen tak abych ho nemusel znovu moc roztahovat.Jezdím s tímhle autem třetí rok a spotřeba dosud stejná.
×
×
  • Vytvořit...