Přejít na obsah

bombarderik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    468
  • Registrace

O uživateli bombarderik

  • Datum narození 14.5.1982

bombarderik's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. bombarderik

    Který uni kat vybrat?

    Ahojte, mam otázočku. Odišiel mi katalyzátor. Pozeral som a autokelly tam je Euro3. Nikde som nenasiel aky v skutočnosti mam mať. Ak by bol aj EURO3 a dam EURO2, ci s tym prejdem emisie. Diki
  2. bombarderik

    ABS FAULT - HELP

    Pozriem sa na to len musim vediet kde presne to mam pozriet, vies sem dat aspom nazorne co skontrolovat, lebo v tejto problematike nie som az tak doma. diki
  3. bombarderik

    ABS FAULT - HELP

    Ahoj, Mam presne ten isty problem ale na P306. Dam ho do servisu a uvidim ale ties mi to pripada ze nie jednotka je zla ale cidlo. Uvidime.
  4. Mimochodom ak este niekdo zhana na Slovensku tak v Topolcanoch v nahradnych dieloch este tusim maju.
  5. Ja som napasoval z brejka na hatchback a je to v pohode. Ale radsej tam nekukajte a neskusajte kde je dierka. ;-) Ja som to spravil a prebural som sa aj dovnutra tri krat aj do vonka. Ale kupodivu pas drzi pevne. No hruza. Musim to riesit ale mam tam uz podbeh tak je fajn. Uz to len prevarit a prelakovat.
  6. bombarderik

    Porucha ABS

    No budem musiet to skusit, on ide od kolesa do asb jednotky ak sa nemylim.
  7. bombarderik

    Porucha ABS

    No robili to v servise a hovorili ze je to dobre odvzdusnene a ze tam nie je ziadny vzduch. Tak neviem. Mozno ten snimac je v haji. Abs jednotka by mohla byt zla?
  8. bombarderik

    Porucha ABS

    Ako sa da odskusat abs jednotka, alebo nemozu to robit snimace abs?
  9. Potreboval by som poradiť ohladom ABS, auto je po kompletnej vymene vsetkych platničiek, kotučov, hlavneho brzdoveho valca, jedneho zadneho strmena brzdy. Momentalne je stav taky že ked auto naštartujem a pohnem sa a pribrzdim tak drnčí pedálom ako keby islo abs a po parkrat zošlapnuti vyhodi po chvili chyba ABS. Neviete co by to mohlo byt? Uz len asi jednotka ABS ale ako to zistit ci je ozaj zla. Diki
  10. Potreboval by som poradit ohladom zvysenych otacok ale iba pri štarte ked je motor studeny resp. ked nastartujem studeny motor tak zdochne (otáčky vyletia na 1200 a hneď dole na asi 500 alebo nižšie a zdochne) a po druhom štarte sú otáčky na 1300. Keď je už motor zahriaty a naštartuje sa tak je to dobre , sem tam trošky idu na 1000 ale potom drží volnobeh 900 ot. Neviete co by to mohlo byt? Možno aut. sytič ?
  11. bombarderik

    Koroze 306?

    Ja mam 21 ročnú 306 najazdené 194 000 km, poviem vám že podbehy vzadu pekne zhnili. Akurát sa mi podarilo zohnať ľavý zadný plastový blatník tak som ho namontoval lebo to už začína kvitnúť. Ale je pravda ze tam kde to bolo opravované po búračke to najskôr začalo. No ma svoje roky ale postupne opravíme a zase dačo vydrží. Je to kvalitný pozink a náter spodku je tiež v slušnej hrúbke.
  12. Pravdepodobne tesnenie pod hlavou alebo priamo skrutena hlava.
  13. No pomoze ti jedine zohnat na vrakaci aleo ako si spominal z 306 1,9td rv:1996 to bude pasovat. Ja mam ties problem ze jeden zobacik mam ulomeny tak ho pouzivam len ako stresne okno.
  14. bombarderik

    Zadní kotoučové brzdy

    Len to uz trva nejak dlho. Asi tam bude nejaky problem.
  15. bombarderik

    Zadní kotoučové brzdy

    Ahojte, potreboval by som poradit ohladom zadnych kotucov. Ked som daval zadne kotuce dole aj s platnickami tak som valcek co tlaci na platnicky zatlacal tak ze som ho tocil. Oazka znie ci sa tocenym nejak viac zasuva alebo vysuva. Ci tam neni nejaky zavit cim by sa nastavil pritlak na dosticky. Hadam som to jasne opisal. Ide o to ze niekedy ni ostava akoby pritlaceny lavy zadny kotuc len ked auto dlhsie stoji. Diki za odpovede
×
×
  • Vytvořit...