Přejít na obsah

Karl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Karl's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Všetkých zdravím, Riešim taký Problém na Peugeot 605 1994 2,5TD 95 Kw motor pri štartovaní a vypínaní dosť zatrepe ( sa rozkmitá ) v čom myslíte, že je problém ? ?? Treba vymeniť Sylentbloky ? ak áno kde ich kúpiť za rozumno ? Alebo môže byť Problém v Niečom Inom ? Vopred dík za rady [upravil dne 7.1.07 Karl]
  2. Karl

    Chcípne 405

    A zas Vás idem otravovať mám taký Problém na 405 TD 66 KW čerpadlo Bosch ráno to hneď chytí ale po prejdutí cca kilometra chcípne keď sa naťahá nafta tak to zas ide ale po niakom kilometri to zas chcípne a toto sa opakuje až dokedy sa auto nezohreje potom to už nerobí nestretol sa s tým niekdo. Vopred dík za nápady.
  3. Karl

    TURBO help

    Chlapy menil som Turbo na 405 1,9 TD 66KW turbo som kúpil od Rebika zréjme menšie zréjme z 1,8, turbo pasovalo pekne lenže som to natočil turbo sa točí len strašne málo skoro vôbec netlakuje hadicu. Turbo je to KKK a nemá tam žiadnu regulačnú tyčku ako to staré je tam len taký ako keby ventyl na výfukovej strane a na ňom je šrób keď sa nemýlim tak pri veľkom tlaku vypustí prebytočný vzduch chráni turbo. Dá sa to turbo niako nastaviť lebo celkom dosť to hulý. Ja viem, že to turbo zréjme nedokáže dať toľko tlaku a ale hadicu napnúť musí. Fakt som zúfalý vopred ďakujem za rady.
  4. Karl

    Turbo 405

    Dík za rady idem nato Dúfam, že pri tom nebudem moc vulgárny
  5. Karl

    Turbo 405

    To z vás ešte nikto nerobil? HELP PLS [upravil dne 30.8.06 Karl]
  6. Karl

    Turbo 405

    Ahoj chlapi potrebujem poradiť ako najlahšie vyhodiť turbo na 405 1,9 TD tak aby som sa nenarobil je to lepšie vrchom alebo spodom poprípade čo treba zdemontovať a, či je nato niaky fígel Vopred dík za rady.
  7. Chlapi poprosil by som o radu mám taký problém so 406 2.0HDI 2001 auto stratilo výkon a rozsvietil sa CHECK engine tak sme to dali na Diagnostiku závadu písalo Regulátor tlaku paliva po vymazaní to prestalo písať závadu ale stále to nejde dobre v meraných hodnotách sme našli podozrivú hodnotu pri snímači tlaku turba ukazuje to len 986 ako je atmosferický tlak proste ako keby sa to nemenilo aj pri pridaní to ukazuje stále 986. čo si o tom myslíte? Turbo hvízda aj hadice napína ale zdá sa mi, že tlačí málo. Snímač tlaku som sa pokúšal nájsť len neviem kde je:) Vopred dík.
  8. Karl

    LAMBDA

    Zajdi na diagnostiku. Teda neviem ktorý máš rok ale niektoré 405 mali diag. zásuvku.
  9. Nemal by niekto na predaj na peugeot 405 1.9 TD r.v94 turbo na tom čo som teraz robil je ohnutá lopatka a teda radšej by som bol kebi tam išlo niake funkčné staršie. A najlepšie zadarmo . A sorry pokial je zlá sekcia ale som tu nový a nič iné som si nevšimol ešte, že sa mám načo vyhovori? Karl3@centrum.sk . [upravil dne 27.9.05 Karl]
  10. Karl

    Nechce sa mi vyhadzova? motor 405

    To ste ma moc nepotešili ale aspoń, že nemusí ís? von motor. Ale aj tak velké dík.
  11. Kedže som tu nový tak by som vás najskôr chcel všetkých pozdravi? a hneď aj poprosi? o radu neviete mi poveda? či pri demontáži turba na Peugeot 405 1.9 TD musí ís? von motor? Alebo inak čo všetko musí ís? von? Moc by ste mi pomohli. Vopred ďakujem.
×
×
  • Vytvořit...