Přejít na obsah

Butchi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

Butchi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. me to taky nesviti, hned se pustim do rozebirani :-D
  2. Butchi

    stredovy panel 406

    ukostreni ceho? nekde za displejem?
  3. Butchi

    stredovy panel 406

    A nova vec. Za jizdy se ozvou dve pipnuti po sobe s rozsvicenou kontrolkou STOP, ale auto jede normalne. Chybovou hlasku nevidim, jelikoz mi nejde displej :-D
  4. Butchi

    stredovy panel 406

    Jeste takovy poznatek. Pred tim mi nefungovala kontrolka rozsvicenych svetel a tedkom kdyz nefunguje stredovy panel, kontrolka sviti.
  5. Z niceho nic mi prestal fungovat cely stredovy panel ( displej, ovladani klimy, ventilatoru, apod, radio) vubec nesviti a tlacitka nereaguji. Pojistky jsem zkontroloval. Obcas na displeji jenom problikne jeden radek pixelu.
  6. Butchi

    Zdechání motoru

    Vyčistili jsme nádrž, čerpadlo, trysky a teď vše jede. ´tuk ťuk ťuk
  7. Butchi

    Zdechání motoru

    Kontrolka chyby motoru se rozsvítila až asi po těch třech hodinách. Na diagnostiku jdu zítra.
  8. Ahoj, stalo se mi že přijedu na křižovatku, vše v pořádku. Zelená, dám za jedna, přidám plyn a ono to zdechlo. Zkouším znova nastartovat, vše běží, přidám plyn a zase nula. A už jsem nenastartoval. Potom jsem to zkoušel asi tři hodiny, teď mi to běží na volnoběh, když přidám otáčky na volnoběh, vytočím to i na 4000, ale na rozjezd to zdechne. Please help?
  9. Butchi

    406 - stahování oken

    Tak už jsem na to přišel. Byl tam přerušený spoj. Chvilku pájení a OK.
  10. Butchi

    406 - stahování oken

    Nefunguje to ani na zadních tlačítkách.
  11. Butchi

    406 - stahování oken

    No to tlačítko na vypnutí jsem zkoušel mačkat, ale nejsem si jistý jestli vůbec funguje. Nemá někdo foto rozebraných tlačítek, zdá se mi že tam něco chybí, nebo mi není jasný princip tohoto tlačítka, nenašel jsem žádné kontakty které se spínají.
  12. Přestalo mi fungovat stahování oken některými směry (dolů jde, nahoru ne). Tak jsem to rozebral a vyčistil kontakty. Stahování mi funguje na předních oknech teď v pohodě, ale přestaly mi svítit diody na tlačítkách na zadní okna a ani nefungují. A ještě jedna zvláštnost, když podržím tlačítko na okna na zadních dveřích okno se sice nestahuje, ale rozsvítí se mi diody na pčedních tlačítkách. Ha a teď jsem v koncích. nemá někdo schéma zapojení řívodního kabelu apod? Díky
  13. Butchi

    Pozdní vypnutí motoru

    Tak se mi to projevilo znova a dokonce to zdechalo i za jízdy. Byl to vysokotlaký ventil, z vrakoviště za 1700, tak doufám že něco vydrží.
  14. Butchi

    Pozdní vypnutí motoru

    Tak dneska se provoz auta choval již normálně, ale pořád svítila kontrolka motoru. Po pár nastartováních i ona zhasla. Takže vše teď vypadá OK, ale aby se to nevrátilo.
  15. Butchi

    Pozdní vypnutí motoru

    A kde ho najdu?
×
×
  • Vytvořit...