Přejít na obsah

caligula

Uživatel
  • Počet příspěvků

    137
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

caligula's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

10

Popularita

  1. @ferinko2 @jarokare Ďakujem. A ten postup na reset BSI pri 508 I. bezklúčové náhodou neviete? Na nete som našiel na C5 Tourer 2009 (screenshot) , 407 a rôzne iné. V krátkosti tam bolo: všetko vypnúť, vypnúť motor, dať dole okienko na vodičovej strane, odpojiť batériu na 10-15 sekúnd, zapnúť svetlá, neotvárať dvere, stlačiť štarť, podržať na 10-15 sekúnd tlačitko na odomknutie auta, potom naštartovať, čo pri bezkúčovom nenaštartujem bez stlačenia spojky.
  2. Zdravím. Vymenil som motorček stierača. Ale stierače nejdú. Na YouTube som videl video výmena motorčeka stierača, aj s následným resetom BSI, bud 508 alebo C5, ale neviem to nájsť. Nemáte niekto postup resetu BSI pre Peugeot 508 bezklúčové zapalovanie? Podotázka, pozeral som schému poistiek, ale stierače poistku nemajú, že?
  3. caligula

    Problém s platbou za členství

    @Weri 605 áno, dokonca 2-krát. Zaplatiť stačí raz, dúfam. ďakujem
  4. caligula

    Výbojka bi xenon - výměna

    S držanými palcami to nevymeníš. Treba ich predtým pustiť.
  5. caligula

    Problém s platbou za členství

    Rovnako, prosím o pomoc.
  6. caligula

    Výbojka bi xenon - výměna

    @Noves tak šikovné prsty a trpezlivosť. Snáď pomôže aj zopár fotiek ako to vypadá.
  7. @stranom tak dúfam že to bude iba spojkový valec. Lebo predtým som nezachytil žiadne preklzovanie spojky, a sa mi ani veriť nechce, že by spojka odišla len tak zrazu pri parkovaní.
  8. Čiže myslíš že len to vysúvacie ložisko, alebo aj tak bude treba komplet sadu?
  9. Ahojte. pri parkovaní na parkovacie miesto, so zaradenou spiatočkou, pri nepozornosti som zošliapol brzdu a neskoro spojkový pedál, tak auto poskočilo a zhasol motor. A spojkový pedál mi ostal dole a nevrátil sa. Ide vytiahnuť hore, ale aj tak zostane dole. Pri vypnutom motore idú radiť rýchlosti. Pri bezklúčovom štartovaní a zošliapnutí spojkového pedála, ktorý zostane na podlahe auto naštartuje, ale nejdú radiť rýchlosti. Čo myslíte celá spojka v čudu, alebo by ti mohlo byť len zavzdušnenie, prípadne spojkový valec?
  10. Niekde som čítal vyjadrenia že u motorových olejov dokonca 10 rokov. Cca 5 rokov sa to povaľuje u výrobcu, distribútorov, a dalších 5 rokov sa počíta s tým že to spotrebiteľ skladuje. U ostatných neviem ako to je, či tiež je nejaká minimálna trvanlivosť. To mi ostalo po 307SW ,do 508 tieto kapaliny neviem použiť. Takže to dávam do sekcie Darujem, snáď to niekto ešte bude vedieť využiť, nech to neskončí na skládke.
  11. Zdravíčko, chcem sa spýtať akú životnosť - trvanlivosť majú motorové a prevodové oleje, chladiace kvapaliny, brzdové kvapaliny. Po predaji starého Peugeotu mi ostali, a chcel by som ich darovať tu na fóre. Sú stalé originál uzatvorené a boli skladované v tme. Na niektorých je dátum, na niektorých nie. A neviem či je to dátum spotreby, alebo dátum plnenia/výroby. Na štítkoch nič nie je o tom napísané. Či to má význam darovať, či by to niekto vedel ešte zužitkovať, alebo to rovno všetko odniesť na likvidáciu.
  12. caligula

    Zadné brzdové kotúče

    Ďakujem. Ak sa dá, tak administrátor nech celé zmaže. Nech to nie je duplicitné.
  13. Zdravím, rýchla otázka. Pri výmene zadných brzdových kotúčov, treba dať dole aj náboj kolesa?
  14. caligula

    Plastové kryty podvozku

    Ďakujem za ochotu. Ale už sa mi konečne podarilo prihlásiť do service boxu. VIN VF38DRHF8AL023230 Budem potrebovať asi 12 a 13. Ale ta trináska nie je v zozname. Znamená to že je spolu s tou 12-tkou. ?
  15. Zdravím. Mám rozbité kryty podvozku od motora až po stranu spolujazdca. Vedel by niekto prosím dať obrázok zo service boxu, čo sú to za kryty a akými úchytkami sú uchytené. Prípadne ak by niekto vedel poradiť dobré autovrakovisko na západnom Slovensku. Ďakujem.
×
×
  • Vytvořit...