Přejít na obsah

slopperjoe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

slopperjoe's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. ahojte, ma niekto z vas skusenosti so spotrebou oleja, mam motor 1.6HDI, uz sa mi druhykrat stalo, ze pri dlhsej a sviznejsej jazde(1500km, 130-150km/h dialnica) mi to zozralo cca 0,5l oleja. Idem pre istotu do servisu, ale neviem, ci na nieco pridu, unik nie je viditelny ziadny ani do chladiacej kvapaliny vyfukove plyny bez zmeny. Moze to zrat turbo?
  2. zdravim vsetkych, zaujimalo by ma, ako funguje pri HDI motoroch automaticke davkovanie prisady do paliva pri tankovani kvoli filtru pevnych castic. Pocul som viacero nazorov. Je lepsie tankovat vzdy doplna, alebo je ten system chytry a rozpozna, kolko litrov paliva som natankoval.
  3. ahojte, da sa prerobit oficialne 5 miestan verzia na 7 miestnu?
  4. ahojte, ma niekto podobny problem - ked je auto dlhsie na slnku, pri jazde po hrboch sa zacnu ozyvat vrzave zvuky z dveri, pravdepodoben ako sa tesnenie dotyka karoserie. Je to dost neprijemne. Ma niekto napad ako to odstranit? Auto je este v zaruke.
  5. Zdravim všetkých, chcel by som vedieť Vaše postrehy a názory, kto, čo a kedy menil na nápravách na našich "kredencoch". Ja som menil guľové čapy, tlmiče mi na teste vyhodnotili OK, ale aj tak sa mi zdá, že nápravy na nerovnostiach dosť búchajú a celé auto sa mi zdá dosť "tvrdé". Máte podobné skúsenosti?
  6. Zdravím, chcel by som vedieť Váš názor, mám P 806 s motorom 2,1 TD r.v.98, nabehane 124 tis. km. V januári mi v servise menili silikónové tesnenie na olejovej vani. Dnes som zložil kryt motora a okolo tesnenia to bolo v nižšej časti vane znovu mokré. Neboli to vyslovene kvapky, len to slzí. Pri podrobnejšom prezretí som zistil, že motor ma netesnosti aj okolo turba a v zadnej hornej časti. Od januára som najazdil asi 8500 km, olej do motora dolievať potrebné nebolo, hladina je stále medzi "riskami". Zaujímalo by ma, či má pri takomto staršom aute význam investovať do pretesňovania, či je možné bez obav s autom cestovať na dovolenku do Chorvátska (2000km tam aj späť) a či je to u týchto starších dieselových motoroch bežný jav. Ďakujem za Vaše názory
  7. Zdravím, chcel by som vedieť Váš názor, mám P 806 s motorom 2,1 TD r.v.98, nabehane 124 tis. km. V januári mi v servise menili silikónové tesnenie na olejovej vani. Dnes som zložil kryt motora a okolo tesnenia to bolo v nižšej časti vane znovu mokré. Neboli to vyslovene kvapky, len to slzí. Pri podrobnejšom prezretí som zistil, že motor ma netesnosti aj okolo turba a v zadnej hornej časti. Od januára som najazdil asi 8500 km, olej do motora dolievať potrebné nebolo, hladina je stále medzi "riskami". Zaujímalo by ma, či má pri takomto staršom aute význam investovať do pretesňovania, či je možné bez obav s autom cestovať na dovolenku do Chorvátska (2000km tam aj späť) a či je to u týchto starších dieselových motoroch bežný jav. Ďakujem
  8. slopperjoe

    tlak v pneu 205/65 R15

    Ahoj, ja fukam na 2,5 na vsetkych kolesach - pri standardnom zatazeni 2 dospeli +2 male deti. Odfotim ti tabulku s tlakmi a dam ju vecer sem.
  9. slopperjoe

    sterace

    Ahoj, ja som kupoval sadu BOSCH, kt. bola urcena na aj P806, stala 1400 SKK - a som spokojny.
  10. ahojte, tak som sa rozhodol predať svoju 806 2,1TD. Niežeby som bol nespokojný, ale chcem niečo novšie. Ale na tomto fóre to bolo celkom fajn....
  11. slopperjoe

    Ventilátory

    ahoj, ak myslíš ventilátory pri chladiči, a máš zapnutú klímu, tak je to normálne. Skús vypnúť klímu, alebo prepnúť do ECO módu a mali by sa vypnúť. Mám tiež 2,1TD a tiež to tak funguje.
  12. Ahojte ľudia, aká je Vaša spotreba na našich \"kredencoch\". Zaujíma ma hlavne 2,1 TD. Mne to vychádza, keď nemám ťažkú nohu v meste na 7,5-7,8 a mimo mesta na dlhšie trasy na 6,2 L/100km.
  13. to nikde nema palubny pocitac na 1,9 alebo 2,1TD?
  14. slopperjoe

    Pára z nalévacího hrdla oleje

    para z nalievacieho hrdla oleja obycajne je sposobena upchatou hadicou, bud tou, ktorou sa odvetrava priestor kluky alebo hadiva, ktora je napojena pod nalievacim hrdlom oleja. Ja ked som ju cistil, bol tam dobry mastny sliz, ktory zvlast v zime ked primrzne ju upcha.
  15. Ahojte, má niekdo z Vás palubný počítač a motor 2,1 TD? Raz som sa už na tomto fore pýtal, či klesne aktuálna spotreba pri zaradenom 4 a 5 rýchl.stupni po uvolnení plynového pedálu na nulu. Tiež tu prebehla informácia o aktivácii pal.počítača. Máte niekto skúsenosti aj s 806-kou?
×
×
  • Vytvořit...