Přejít na obsah

telesystem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Město
    kunerad
  • Stát
    Slovenská republika

telesystem's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. telesystem

    Spojka

    km 190tis a spojka v haji. Toro - to je velmi dobry dotaz.Mne to hlavne piskalo po stlačeni spojkoveho pedalu. Ale potom to piskalo stale . Ak je to spojka musiš to citit hlavne pri rozbehu - ako zabera .
  2. telesystem

    Spojka

    ak je to ložisko na spojke treba rychlo vymenit.Ja som mal tiež niečo podobne - servismani mi povedali ,že to musi vydržat ešte par tisic km. Vydržalo tak 500km a odišla cela spojka .Tedy stačilo vymenit ložisko za 1000sk.A cena celej spojki + robota a ine...............
  3. mne to robilo tak pred mesiacom -svietila ta ista kontrolka a neštaroval motor.chyba bola v palivovom čerpadle pod zadnou sedačkou.skus odsunut sedačku za spolujazdcom a zapni klučik či budeš počut ten motorček.V peugeote mi vraveli,že dost často to odchadza.Cena toho čerpadla aj s prirubou ,tesnenim a robotou stalo v Peugeote 7500sk.
  4. telesystem

    Podsvietenie radia?

    da sa to,ale j to dost pracne.je tam vela smd diod.material nie je drahy,ale časovo ..... a treba mat trochu praxe s mikropajkou.
  5. pokial si budeš davat auto servisovat v origo.servise tam maju dohodu s poistovakmi a odfotia to v servise. ked si to budeš servisovat sam / alebo nie značkovom servise / musiš autom ist na poistovnu a hned si to odfotia na mieste.Pokial maš auto nepojazdne tak po nahlaseni pridu k tebe /alebo kde maš auto / na obhliadku .Trva to tak 1 - 2dni.Ak maju poistovaci čas tak do hodiny ti spravia rozpočet,ktory podpišeš a do 7dni idu peniaze na učet .
  6. v sr nemusiš volat policiu ak škoda neprekroči 10nasobok minimal.mzdy / asi 70 tis sk/ -stači ist s tym kto sposobel škodu do jeho poistovne .
  7. Mozes to rozmontovat nemas uz co pokazit. Zle zatlačeny konektor? ,alebo poistka .
  8. telesystem

    satelitná navigácia

    ja mam od Tmobilu tel. MDA 3 /vianočna akci/ a doplneny o soft IGO .Nema to chybu.
  9. da sa to odskrutkovat aj plochym tenkym skrutkovakom .Ziarovky sa daju kupit cena približne 50sk 1ks a maju aj farebne .
  10. caf treba to chytit za vrch plastu nad displayom a nadvihnut hore - je to na spone zacvaknute.Potom jemne vyber a je tam konektor .Ten odpoj.Na ostetne ti treba hviezdicovy kluč. Vo vnutri su 3žiarovky / ja mam 3/ nasadene na bajonete.Ostatne už je ok. Po osadeni naspat do auta ti vypadne čas a ostatne. ak čosi tak sa ozvi
  11. telesystem

    neštartuje?

    to je smola - mam len jeden
  12. telesystem

    neštartuje?

    vidim to na ten imobilizer.nasiel som v manuali 307 pokial pri startovani rychlo blika led central.uzamknutia na palubovke a na disp. je hlaska anomal.elektron.imobilzeru ,tak je to v elektronike a zablokuje PC. Mne to nedava tu hlašku nedava ,ale iba blika a blokuje . takže asi pojdem pozriet servis .
  13. telesystem

    neštartuje?

    baterku som vymenil za novu a prečistil aj kontakty jedine prestali ručičky padat,ale aj tak nenaštartuje-len toči .
  14. telesystem

    neštartuje?

    bateria to nie je .Ale podla všetkeho čerpadlo nafty,ktore je na nadrži.Neviem či je to poistkou?/ aka je to pozicia/ , alebo je zly motorček.Po zapnuti kluča je ticho .Ako to najlepšie zmerat? a ako dam dole tu prirubu s motorčekom s nadrže?
  15. dnes mi auto odmietlo naštarovat. Po otočeni klučika toči altik aj pretoči motor ,ale nenaštartuje.V tej chvili ručka paliva a teploty spadne dole . Ma niekto s tymto skusenost?
×
×
  • Vytvořit...