Přejít na obsah

toomi82

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1996

Kontakty

  • ICQ
    258596324

Profilové informace

  • Město
    Jablonec nad Nisou
  • Stát
    Česká republika

toomi82's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. jaký šedý obdélník? kterej přesně to je?
  2. Nevíte někdo kde se nachází řídící jednotka centrálního zamykání u 406 sedan rv. 1996 ? Nějak mi přestal fungovat centrál a já netušim, kde začít hledat. Někde budepřerušenej kabel, ale když nevim odkud vede...... Tak kde je? Diky
  3. Mnohokrát se zde řešil problém se škubáním nebo chcípáním motorů při nízkých otáčkách (<2tis) a kolísání ot nebo chcípání při volnoběhu. Já jsem nedávno měnil rozvody, ventily a další věci poté, co praskl rozvoďák. Mechanikovi jsem řekl příznaky, které vozidlo mělo. On přišel na to, že u vozů, kde je, nebo byl LPG, dochází k rezivění vstřiků paliva. Zkontroloval proto tyto vstřiky a zjistil, že jeden byl úplně odepsaný (palivo jen kapalo a ne se rozstřikovalo) a druhý byl načatý. Další dva byly v pořádku. Proto ty dva vyměnil a světe div se, ale auto už neškube ani nechcípe. Taky má vyšší výkon a jde lépe do otáček než před výměnou. Proto kdo máte stejné příznaky, zkuste se při bádání po příčinách zaměřit na vstřiky... Duchajs
  4. Dneska jsem se svoji 406 1.8 16V rv.96 ujel asi 10km a zničeho nic mi auto chcíplo. Zkoušel jsem nastartovat, ale nic. Startér se protáčí, ale motor nemá snahu se vůbec chytit. Nevíte čim by to mohlo být? Benzínu je dost !!!
  5. Trochu jsem si hrál s fólií budíků. Sundal jsem ručičky a nepoznačil jsem si jejich nulovou hodnotu, takže teď nevím, jak to mám nastavit. Otáčky jsem odhadnul podle volnoběhu, jak mi to ukazovalo dřív. Jen si nepamatuji, jakou rychlost mi ukazoval tacháč, např. při 2tis otáčkách na dvojku, trojku atd. Takze nevim, kolik jedu. Až pojedete se svou 406 1.8 16V sedan starší typ poznamenejte si kolik vám co ukazovalo. Dávejte sem prosím přízpěvky: 2 st. - 2 tis. ot. 2 st. - 3 tis. ot. 3 st. - 2 tis. ot. 3 st. - 3 tis. ot. Já to zprůměruju a nejak to nastavim. Dík.
  6. Trochu jsem si hrál s fólií budíků. Sundal jsem ručičky a nepoznačil jsem si jejich nulovou hodnotu, takže teď nevím, jak to mám nastavit. Otáčky jsem odhadnul podle volnoběhu, jak mi to ukazovalo dřív. Jen si nepamatuji, jakou rychlost mi ukazoval tacháč, např. při 2tis otáčkách na dvojku, trojku atd. Takze nevim, kolik jedu. Až pojedete se svou 406 1.8 16V sedan starší typ poznamenejte si kolik vám co ukazovalo. Dávejte sem prosím přízpěvky: 2 st. - 2 tis. ot. 2 st. - 3 tis. ot. 3 st. - 2 tis. ot. 3 st. - 3 tis. ot. Já to zprůměruju a nejak to nastavim. Dík.
  7. Už někdo přišel na to, jak se zbavit té oranžové fólie pod budíkama? Protože jak to tak vypadá VIP3R ten návod asi nikdy nezveřejní. Fakt bych to zkusil.
  8. Nechával jsem stříkat dveře, takže jsem je komplet odstrojil. Ted jsou uz zase ustrojené, ale když jedu 60km/h a rychleji, tak slyším fičení kolem dveří. Průvan však není. Dřív mi to dělalo, když jsem jel kolem 180 km/h. Při demontáži lišt jsem pár úchytek ulomil, takže ličty jsou přichyceny místo 5 třeba jen 3ma. Těsnění je snad v pořádku. Jak a co mám utěsnit, aby to přestalo?
  9. toomi82

    zrušení dětské pojistky

    nevím jak to funguje s oknama, ale já mam na svý 406 rv.96 destkou pojistku jen v zadnich dverich. zapina a rusi se otocenim takoveho plast. kolecka co je pod zapadkou zamku dveri
  10. Mě to sice při startu nechcípe, ale mám problémy s tím, že když mám při rozjíždění, nebo průjezdu křižovatkou otáčky pod 2000, tak mi to při přidání plynu škube (jakoby se dusilo). Musím pomalinku přidávat až do cca 2500-2700 a pak už na to můžu šlápnout. LPG už tam nemám. 1.8 16v 1996
  11. Zde mi prosím pište ceny za nastříkání dílů voziidla. Např. Jméno, Město, cena. Potřebuju nechat stříknout, kapotu, PP blatník, oboje levé dveře.
  12. toomi82

    Jak odpojit dveře

    No tak jsem musel odpojit konektory od motůrků, zrcátka atd. Konektory jsou jen v zadních dveřích.
  13. Chci si nechat nastříkat dveře, ale musím odpojit dveře. Nevíte někdo, kde mám odpojit kabely vedoucí do dveří?
  14. Zdravím. Chci se zeptat, jestli má lambda sonda nějaký zásadní vliv na výkon. spotřebu atd. Může být příčinou toho, že když při nižších otáčkách (<2000] přidám plyn, auto cuká???
  15. toomi82

    Délka stěračů

    jj. u označení v palcích to je 21\" a 24\"
×
×
  • Vytvořit...