Přejít na obsah

pgrno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

O uživateli pgrno

  • Datum narození 4.8.1978

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pgrno's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. pgrno

    306 kombi a dlouhý předek

    ked by si mal zaujem o kratsiu variantu. ja taka mi v garazi stoji. ale ale kratsia z obdivoch stran. :-) vid prispevok 306 na diely
  2. pgrno

    306 kombi a dlouhý předek

    ked by si mal zaujem o kratsiu variantu. ja taka mi v garazi stoji. ale ale kratsia z obdivoch stran. :-) vid prispevok 306 na diely
  3. pgrno

    Peugeot 306 na diely

    Chlapi prosim o chvilu strpenia. Ja viem je to moja chyba. unahlil som sa, myslel som si ze to s poistovnou vybavim rychlejsie. ale dost im to trva. dokym to ale nebude uzavrete nechcem s autom nic robit, nic nevyberat. akonahle to s nimi vybavim tak urobim viac fotiek a dam to niekam na web a budete si moct pokukat co potrebujete. este raz sorry, za tu unahlenu ponuku. OZvem sa ked to bude aktualne a dam link kde sa to da pozriet cele.
  4. pgrno

    Peugeot 306 na diely

    ahoj. mam mikroplys.
  5. pgrno

    Peugeot 306 na diely

    zimne obutie mam tiez. 185/60 R14 alebo /65 tusim. su to barum polaris. jazdene 2 sezony. tie su ale v komarne. to by sme ale pripadne nejako vyriesili. kazdopadne poprosim o trochu strpenia, som sa preratal, myslel som ze to s poistovnou vybavim rychlejsie. holt este som takuto buracku nemal, tak som netusil co to obnasa.
  6. pgrno

    Peugeot 306 na diely

    ahojte. tiez som myslel na to, ze im v poistovni poviem ze im ho za tu cenu dam a nech si s nim robia co chcu. este to s nimi riesim. ono ukazalo sa ze to bude dost na dlho. som si povodne naivne myslel ze tak za 2tyzdne mi daju peniaze a kupim si ine auto. preto som sem dal tuto ponuku. zatial s tym este pockam. ale predbezne par info: 1.6 (TU5JP), XR, 5/1998, 136000km, mikroplys cierny interier, sedadla s takym tym malym farbenym vzorkom (XR), kryt pod motor nemam -som si tiez chcel kupit, ale nestihol som, kolesa su dobre, mam aj zimne na plechacoch, ked to uzavriem s poistovnou, tak urobim viac fotiek, aby sa dalo vidiet co je dobre, a co nie. dam to niekam na net. auto je momentalne v bratislave. mensie veci by sa dali mozno poslat postou, ale idealne ked by ste po to prisli. to by sme este pripadne doriesili.
  7. Ahojte, 29.5 moja 306 skoncila svoje putovanie. Tatrovka ma na krizovatke nabrala a potlacila do skrinovej avie. opravit to uz zrejme nepojde. s poistovnou to este nie je celkom uzavrete, ale chcu mi za vrak odcitat dost vela, tak to budem musiet rozpredat na diely a nie hodit na vrakovisko. motor s prevodovkou, napravy to snad prezili. to tazne som tam kupil pred 3tyzdnami.
  8. pgrno

    306 zadne repro

    presne tak. na lavej strane v tom ciernom plaste je konektor. ak tam neni, tak zrejme nemas ani kable. moje plato malo aj origo mriezky a pod nimi nejake papierove kvazi reproduktory. nehralo to zle,ale nie je to ono.
  9. pgrno

    rekudcia na DO 306

    redukcia k alpine existuje. potrebujes kabel za 600,- a este taku jednotku tak stoji 4500. tazke je to celkom drahe za 4 funkcie pod volantom. dalsie riesenie je rozobrat a upravit dialkove z radia. dialkove kupis aj pouzite rel.lacno a mozes si urobit ovela viac funkcii. len je to babracka.
  10. Nazdar, neviete ako rozobrat kluc od 207? nejak mi to nejde, a nerad by som ho pokodil. dik
  11. Zdravim, neviete ako rozobrat / otvorit kluc od Peugeot 207?
  12. pgrno

    MUSIC do 306ky

    nejake skusenosti mam. mam 5dver. robil som zadne plato, tlmil dvere, tlmil strechu, robil krabicu na zosik do kufru. neviem ci poradim,ale snad hej. napis co potrebujes
  13. pgrno

    Odhlučnění

    s odhlucnovanim je to zaujimave. tiez som sa na nieco podobne podujal. polepil som dvere, tapacir, strechu, kufor. niektore zvuky ustali a auto je trochu tichsie, ale ine zvuky ktore si predtym nepocul zas vystupili. a tak to pojde dookola. najlepsie kupit si lepsie auto, alebo sa na to vykaslat.
  14. pgrno

    Odhlučnění

    mozno to bude aj vyfukom. ja som menil vyfuk, chcel som usetrit a kupil som lacnejsi vyfuk a ten huci ako blazon. na volnobehu to nie je pocut, ale ked sa motor zatazi je to rozdiel.
  15. pgrno

    306 + hifi

    to harb100: odkial si? ja som prevrtal vedla toho velkeho konektora co veduz kable od motora do kabiny. dieru treba trosku vacsiu,tak aby sa zmestila aj gumenna prechodka na utesnenie.
×
×
  • Vytvořit...