Přejít na obsah

Ventil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    161
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Vítkov
  • Stát
    Česká republika

Ventil's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Ventil

    Ventil auta

  2. No my s malým taky nyní projíždíme českýma ZOO, a už dlouho plánuji Dvůr Králové, kde jsem byl jako malý já a vím, že jsem z ní byl unešen. Jinak můj žebříček zatím navštívených je asi následující: 1.) ZOO Praha - holt velká přehlídka exemplářů, velké investice do exteriérů 2.) ZOO Lešná (Zlín) - krásné sladění jednotlivých výběhů s přírodou, paráda 3.) ZOO Svatý Kopeček (Olomouc) - není co vytknout, ani co vyzdvihnout - takový průměr 4.) ZOO Brno - obdobně jako v Ostravě, málo investic, staršího data vzniku, i tak ale pěkná podívaná, největší plus - výběh žiraf, největší mínus - převážná část investic jde asi jen do výběhů zvířat, nikoliv do infrastruktury ZOO vůči návštěvníkům (rozbité uličky, lampy, lavičky, ukazatele, prostě co se týče prostředí z pohledu návštěvníka asi nejhorší ze všech navštívených ZOO) 5.) ZOO Ostrava - bohužel podprůměr, ale vzhledem k věku a malým investicím se není co divit. Naštěstí se nyní připravuje (a něco málo už je i realizováno) spousta změn (že by příliv peněz po místních komunálkách), opět v duchu integrace do přírody a za pár let to bude opravdu pěkná ZOO.
  3. Ventil

    ZRODENIE PEUGEOT KLUBU SLOVENSKO

    Rovnez se pridavam k rade CZ clenu, kteri vam budou drzet palce. Preji, at se vam to vydari a od "projektu v hlave" prejdete k realnemu naplneni. To co je asi ted nejdulezitejsi, je najit dalsi schopne a ochotne lidicky, kteri tu karu s vami potahnou a pokud budou alespon natolik schopni a zapaleni jako Zila (omlouvam se Tomykovi a Skupkovi, ale vas dva zase tolik neznam), verim ze sveho cile dosahnete. :super:super
  4. Čau, omlouvám se, že jsem se dost dobře nevyjádřil, ale bral jsem to jako souhlas. Teď když projíždím zpětně co jsem napsal, tak chápu, že to vyznělo, že si nejsme jisti ... ach jo. Nemám poslední dobou čas (a ani chuť) chatovat na fóru, sedím doma a šrotím se co můžu na státnice. V úterý přichází den D, tak mi můžete držet pěsti :-) Jinak jsem z proběhlé diskuze nějak nevyčetl jak na tom jsme ? Už jste nás teda odepsali a máme si hledat ubytování, nebo tam jsou ještě teda volné postýlky a můžu s tím počítat ?? Díky za odpověď, jinak se mějte, ukážu se tu později (dám vědět jak jsem dopadl).
  5. Medvěde super :super, zítra to předhodím Renči ...
  6. Nevim, nevim... Mam to na hraně.. Dost času jsem zabil účastí na Křivoklátě, včera mi nevyšel jeden zápočet a včil mám co dělat abych to zvládl... Uvidím, jak se mi bude dařit...
  7. 2vertex: Asi tu vysledkovou listinu delaji taky poslepu, takze to jeste potrva :-) 2aka: No v tvem pripade...nevim nevim:myslim. Ale par jedincu by si zajistilo urcity bodovy naskok pred ostatnima :-) Kdyz uz predpisy, tak se vsim :-)
  8. Škoda, že to není o týden později, to už bych měl po zkouškovém :-( Takhle budu muset zůstat doma a pěkně se šrotit... Užijte si to tam a někdy příště se určitě objevím...
  9. Příště kromě záporných bodů za pásy a světla by to chtělo ještě kladné body za autosedačku :-)
  10. Ventil

    Vvittyho Brod

    Jojo, Johnovo kontrolni stanoviste jsi nenavstivil sam :-) I my jsme se ho tam marne snazili najit, narozdil od Medveda, ktery se sice taky premistil, ale byl primo na trase, takze jej neslo minout, John se schoval pres most a te vlajky na zabradli jsem si teda opravdu nevsiml.... Ale musim rict, ze jsem byl docela prekvapeny, kdyz jsem po obede dorazil na kontrolni bod, kde prede mnou nestalo ani jedno auto ve fronte. Radost me presla, kdyz jsem zjistil, ze to jedine stojici auto na tom place neni John, ale nejaka skodovka.
  11. Musím dát plně za pravdu foxovi... Při "slušné jízdě" je to opravdu okolo 5l/100km a nádrž mi vyjde na 900-1000km (dle terénů) A plně s ním souhlasím i co se týče nafty - kupuji bežnou naftu a motor je docela hlučný, ale párkrát jsem vyzkoušel v-power a bylo to super.... Ale v jednom bodě se přece jen s foxem nesetkáme :-( Ikdyž mám stejnou zkušenost, já "želví power" netankuji (protože mé jízdy jsou převážně domov-práce) a na této trase žádná shellka neordinuje :-( "Želví power" tak dám svému motoru dopřát výjímečně, když jedu někam dál, kde se na cestě vyskytuje Shellka a nemám jak na potvoru zrovna plnou (či skoro plnou) nádrž.
  12. Jo, bohužel :( ... To byl taky jediný důvod proč jsem se loni Šebetova nezúčastnil. Ale poté co jsem si v Kostelci a i teď na Křivoklátě vyslechl pár "historek :-)", tak bych se tam chtěl alespoň jednou podívat. Mám v plánu najít si někde v blízkosti nějaký penzion, kde by jsme se mohli za slušnou cenu ubytovat, pokud bys chtěl jet s rodinkou taky, dej mi vědět a domluvili bychom se na nějakém společném místě - buď by se něco našlo přes Internet, nebo by nám třeba Trundik nebo někdo z místních dal nějaký dobrý tip. Přímo s ubytováním v penzionu poblíž srazu ještě zkušenost nemám, ale na Kostelci jsme bydleli u Peti (přímo doma) a dá se to zvládnout. Jedinou nevýhodou je abstinence, holt díky tomu přejíždění z ubytování na místo srazu a večer zpět apod. se nedá celý víkend pít. Ale pokud jseš abstinent (nebo tě nabídka Šebetova - Mogul, V power či biologická nafta, neláká), pak to je bez problému.
  13. Ses si jisty, ze to je madarsky ?? :myslim:myslim Po delsim surfovani na netu jsem nasel online slovnik z madarstiny, no ale moc mi to nepomohlo. Jedine slovo (krome "Sebetovban" co jsem si tak nejak dekodoval), ktere mi dokazal prelozit bylo "kellemesen", ostatni smula Bylo to opravdu gramaticky spravne a ten slovnik je na dve veci, nebo to bylo napsane nejak hovorove ??
  14. I já se připojuji k poděkováním všem, kteří se na organizaci srazu podíleli. Bylo to fajn a určitě (pokud to podmínky dovolí) dorazíme i na další. Ten náš malý lump by dal určitě jedničku s hvězdičkou, všem kteří se podíleli na závodě autíček - modelů a bylo by fajn, kdyby se to chytlo jako součást srazu a byly tyto závody na každém srazu :-) Takže za Ventilovic rodinku, díky, díky :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk
×
×
  • Vytvořit...