<!> Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Dobry den. Neco mi sem tam dře/píská v motorove casti. Kuli tomu mi technik vymenil mimo rozvodu a pumpy co jsme byli domluveni nejaky napinak, remen za x-tisic + nejaky velke kovove kolo a pomohlo to jedine v tom, ze to nedře stále. Teď bylo auto kuli nefunkcni sahare opat v servisu (nic neporeseno) a technik tvrdi, ze je od tepla zohybany nejaky plastovy kryt pod rozvodama a to mi dela ten zvuk. Takze z meho pohledu jsem utratil x-tisic navic a problem nevyresen. Chci se zeptat. Ten kryt je nutnosti, nebo ho muzu sundat? Popripade koupit nejaky z vrakace? Vsude jsou stejny? Mam SW 1.6HDI 66KW 2005 (ale jeste stary facelift). Jak jse presne jmenuje ten dil? Je to "Spodní kryt rozvodového řemene"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 To by asi chtělo vidět, ten popis je dost nejednoznačný. Samotné rozvody musí být pod krytem, ovšem že by byl zohýbaný přímo kryt rozvodů, o tom trochu pochybuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 já si myslím, že ty díly, které servis vyměnil, bylo potřeba vyměnit, to nemá s tím dřením nic společného jiná věc je, že ten idiot, co měnil rozvody, musel přece vidět, že ten spodní kryt je ošouchaný a že to tam dřelo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 (edited) Měl ti to technik ukázat, abys to viděl na vlastní oči. Případně zatlačit na ten kryt, zda se pískání změní. Jinými slovy: takový technik, kterému můžeš bezmezně věřit, je vzácnost :roll , spoléhej na vlastní oči a úsudek. Edited May 2, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 dej VIN, zjistím číslo dílu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<!> Posted May 2, 2016 Author Share Posted May 2, 2016 VF33H9HXC84058440 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 307-kryt rozvodu.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts