RemcobCZ Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Zdravím, před nedávnem mi odešelo u moji 106 rv. 1993 ovládání zamykání na dálku. Centrál přes klíč normálně funguje. V ovladači jsem jeste prepajel IR diodu, ale i tak je to mrtvé. Stejne je to po těch letech uz celkem ve špatném stavu. Takže klidně koupím nove ovládání. Chtěl jsem se zeptat kde sehnat přijímač a vysílač ( klidně nějakou alternativu, která je řešena lépe než pres ir ledku) přijímač mam nad řadicí pákou vedle světla. Nebo pokud se tahle sada někomu nevali doma. Diky! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 k centralu zapojit univerzal za par korun, pokud to chces mit jako nove modely ve vystrelovaku priprav si tak 800 a IR komplet vyhodit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemcobCZ Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 Po tom ani nejak netouzim, staci aby to fungovalo. Kde se da sehnat takový kde to staci jenom zapojit jak ten starý? Díky za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 http://www.srovnanicen.cz/q/dalkove%20ovladani%20central%20zamykani/?order=2nebo treba zahranicni servery, aukcni servery (starsi pouzite funkcni) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemcobCZ Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 Díky, kde tu jednotku v autě najdu ? Vim, ze je přijímač nad řadicí pákou, ale ma to uplne jiný konektor než tohle takže si myslim, ze je někde jeste neco. http://aukro.cz/show_item.php?item=6064556948&utm_source=heureka&utm_medium=nove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 jednotka je vetsinou za pojistkama pod volantemtu tam enchej jen podle navodu najdes u sloupku kabely do dveri a na nej to dozapojiscca 5-7 kabelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts