Jump to content

Partner sahara

Dýdý

Recommended Posts

Když mám u partnera HDI na chladiči jenom jedno relé tak se vtom někdo vrtal?Myslím relátko na spínání vrtulí chladiče.

Já totiž ani nevím jestli to vůbec fungovalo.Jedna vrtule se točí docela ztěžka jakoby drhne.40A pojistka je přerušená-asi napájení větráků.

Motorek někde koupím ale vrtá mi v hlavě to jedno relé.Patice tam nejsou a chladič se mi zatím sundavat nechce.

Tak si popovídám sám se sebou.Jeden motor jsem vyměnil ale co ho má spínat vůbec netuším.Při přemostění relátka jde jenom 1 sahara a to naplno.Až bude teplo tak budu muset vyndat chladič a podívat se po drátech kam to vede.Nebo jak to ti frantíci mysleli.

Přesně takhle to mám i já na Partnerovi, podle vin tam mají být 3 relé, já tam mám jen jedno, už jsem to takhle koupil, a ani nevím jestli mě někdy sahara jede, každopádně když se má pustit tak nejede, a to jedno relé je v pořádku, tak to mám zatím řešený že mám saharu napojenou na relé od předních mlhovek, který stejně nemám, a zapínám to ručně jak se dostane teplota nad 90, ale právě mě zajímá kdybych tam koupil podle vin novou saharu, kde budou 3 relé, tak by to možná konečně spínalo jak má.

Tak ten spínač jsem nenašel, pod hadicí vpravo nahoře, když stojím před autem, tak je jen nějakej výpustnej šroub, a zoxidovaný si myslím to nemám, protože když to napojím přes relé přímo na baterku tak se sahara točí.

neviem nemam schemu ,ale jemu to nefunguje vobec a klimu nema  takze kludne moze dat termospinac 

termospinac nemusi ist cez rele znesie ampere na tu saharu ale z hladiska zivotnosti je lepsie to pustit cez rele  bude menej zatazovany termospinac

pripadne daj vin kod pozrem sa na presny typ spinaca ale teraz nemam cas idem na nocnu zajtra poradim aj zapojenie

tak ked nema klimu tak to bude ovladat rj motora to spinanie sahary v scheme 406  bez klimi  to tak je takze tipujem ze tu to bude podobne ,ale kludne tem system moze obist a dat termospinac zajtra sa na to pozriem blzsie teraz uz musim ist 

Edited by krtek 2

Vin je VF35FRHYF60433900

S tím zapojením bych byl moc rád za radu, vůbec teda nevím jak to zapojit, protože když to napojím na relé, tak přece do toho spínače nepůjde šťáva, tudíž nebude snímat teplotu vody, to stejný i s tím relé, musí být napojený na baterku.