Jump to content

PEUGEOT EMOTION DAY 2016

JVT

Recommended Posts

Furt jen zkousis, co takhle koupit co? :P:D

radši 10x zkusit než pak bejt 15 let nasranej co jsem koupil :papa ...I30 je vzadu větší než 308 to je pravda... :P  :P  :papa

tak je tam u peugeotu 0% úrok,akorát ta havarka+povinný a pojištění schopnosti splácet je trošku dražší a po dobu úvěru neměnná,i když ten peugeot za 2-3 roky spadne o 100000Kč ;)

Edited by Charlie 1

je to asi jen na plnou invaliditu nebo něco podobně a při pracovní neschopnosti delší než 3měsíce apod.takže k ničemu...,nechce se mi to číst,je to jen jak vytahnout z lidí kačky když je 0%úrok co nabízí třeba Peugeot POV+HAV+schopnost splacet cca 20000/rok to samý u Generalli za cca 8000Kč/rok(cena auta 4200000Kč)

až budou nabízet 0% úrok a nepředražený pojištění bude to fakt za 0...

Charlie 1

Koncesionář má dodat na jízdy svůj předváděcí vůz P 308 s motorem HDI. Tak pravděpodobně budeš mít možnost jej vyzkoušet. Co se týká financování tak mohu sestavit mnoho různých variant úvěru. Jsou i varianty kdy je vůz levnější na úvěr než za hotové. Ano, v úvěru jsou předepsané pojistky. Cena pojistek je různá. Porovnáváš zde cenu 20.000,- a 8.000,-. To se mi trochu nezdá. Předpokládám velký rozdíl v případném plnění.

Musíš si uvědomit, že za každým úvěrem je nějaká banka která jej poskytuje. Když ti nevyhovuje jednoduše vyřízený úvěr v autosalonu, pak použij úvěr který ti poskytne tvá banka kde máš účet. Třeba ti dá 0% úrok.  :D To se ale nestane  :bojim  Která banka se dobrovolně zřekne svého zisku. Odpovím si sám. Žádná. :papa               

• 4 weeks later...
Guest StibTo

Vidím to na ten konec června, ta první Praha je všední den, to mi asi nehrozí :myslim  Jinak u mě celkem jasná volba - 308 Gti & 508 Gt půjde-li to :)