Mejla. Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Dobrý den, už tu na fóru chvilku lapu info, vloni jsem koupil starší 807 a mám dotaz na význam chyby. Vyloženě náhodou jsem měl možnost napíchnout se v STK na diagnostiku a ta vyjela chyby, které jsem si vyfotil. Auto celkem nezlobí a tak se chci zeptat, co mne čeká a nemine. Motor mám benzín 2,0 , 100kw. Pokud někdo poradí, moc děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Já bych ty závady vymazal a počkal zda se znovu objeví. Taky si můžeš rukou zkontrolovat zda Ti jde teplá voda do chladiče dříve, než se zahřeje motor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejla. Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 Na chladič jsem zkoušel sahat, pokud tam něco teče, tak jen málo, topení taky funguje celkem rychle. Dřív jsem měl Evasionka 2,0 a ten se ohříval pomaleji ( ale na plynu byl živější :-) ) , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts