Pe.Tr Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 používal jsem dlouho operu na A5.1 ,ale lítala tam data jak ručička palivoměru v 3,0 V6 ve městě...nainstaloval jsem operumini , které už data žere minimálně,ale.... používám opět oblíbené záložky, stejné adresy jako na klasické opeře, ale při desíti kliknutí na oblíbenou stránku se stránka načte jen jednou. vždy po skoronačtení stránky se adresový řádek začervená. už jsem to vychytal tak že když chci na nějakou oblíbenou stránku tak na ni kliknu, pak kliknu na jinou ta samo taky se yačervená ale pak dam krok zpět a oblíbená kterou chci se v klidu načte. jako dá se stím žít ale kaká mě to prošel jsem celé nastavení ale netuším co je špatně. poradíte pls ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Špatně není nic. Je to problém nových verzí Omini. Používám jí na WP a jsem z toho taky nas* S každou novou verzí je to horší a horší Alespoň, že ten Explorer umí šetřit data podobným způsobem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted March 28, 2016 Author Share Posted March 28, 2016 tzn že dal jedes v miniopere nebo mas alternativu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Abych se přiznal, tak jsem jí kvůli tomu prakticky přestal používat. Krom několika záložek, s kterými tam nejsou problémy. Jedu přes Explorer ve WP. Vše tam funguje a umí taky šetřit data. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted March 28, 2016 Author Share Posted March 28, 2016 zajímavé je že si na to nikdo na play nestěžuje, proto jsem založil ten dotaz tady . hm pohledám alternativu tedy,škoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts