kukikuk Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Po demontazi motorového deklu jsem zjistil, ze zacalo foukat kolem tretiho vstrikovace-je kolem nej i nafta a a mastna skvrna spinava. Vypada to na tesneni pod vstrikovacem. Chci se zeptat, zda u tohoto motoru jdou vstřiky vyndat dobře, popřípadě nejaky navod jak ho dostat ven pomoci nejakeho pripravku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
celda1970 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Možná bych ještě posečkal s tvrzením že je to vstřikovačem.... ....osobně mám stejný problém u prvního....ale když jsem to vyčistil....a do toho prostoru vrazil smotek bílého hadru.....něco ujel ....a kouknul znova....tak ten hadr nebyl špinavý ze strany od vstřiku...ale od roury sání...je tam vidět těsnění.....tak si myslím že to je tím. Vstřik jsem dokonale očistil a pořád je čistej...ale to těsnění sání je vlhké..... ....tak vám nevím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 Včera sem vstrik ocistil dotáhnul a uz to nefouka. Tak uvidíme po nejakem najezdu km co to udela. Ty vstřiky jak se chvejou, tak se asi postupne povoluji. A pokud tvrdim spravne, tak srouby na utazeni vstriku jdou do hliniku, tak se musí s dotahovanim opatrne tudíž ani ted em to nedotahoval nejak s velkou silou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Také sem přetěsňoval sání kvůli netěsnosti a průsakům... A už je klid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts