brixtr Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 (edited) mám takový problém. utíká mi olej skrz tohle víčko a nemohl jsem ho ani utahnout ani vyloupnout takže by mě zajímalo zda to můžu zatáhnout třeba silikonem.. jde o 2,0 HDI Motor RHZ Edited March 21, 2016 by brixtr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 nazdavam sa ze to ma nieco spolocne s odvetranim ale na isto to neviem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 to mi kamoš taky řikal nějaky odvětrávání proto se ptám od čeho to je zda to mužu zalepit či jak zamezit aby mi z toho nestříkal olej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 silikon ti na tom stejně nebude držet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 no asi tam bude nejaka klapka ,(ventil )v tom vicku no zvrchu podla mna to mozes utesnit i ked asi moc dlho drzat to nebude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 jako něco malo sem pročetl se to děje při přetlakování ale dle dia je všechno v pohodě tak sem tomu nějak nevěnoval pozornost jen ted už mě to docela štve jak to lita ven a přimo na pruduch do kabiny kde to pak pěkně smrdí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 a čím to zkusit utěsnit když silikon to teda asi moc neudrží Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 to víčko jsem nikdy vytáhnuté neměl, takže ani nevím, zda to vůbec jde a pak vyměnit O kroužek, který ho asi těsní, ten silikon je blbost, držet to tam opravdu nebude, i kdybys to perfektně odmastil, zkus se podívat na vrakáči, co je tam za systém a zda jde víčko vůbec sundat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 skus tekuty kov(DVOJZLOZKOVY EPOXID) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 dobře zkusím díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 skusil by som to najprv rozobrat ci to vobec ide ako pise ozzy ked nejde rozobrat tak zalep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Ja právě zkusil a nějak to nešlo..no max to zkusím vydloubnout ještě větší silou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 ono ide o to ci ten ventil neni ucpany a preto to prerazilo inou cestou ,ak by si to zalepil a bolo to ucpane tak ti moze vytlacit olej cez mierku oleja,preto priechodnost treba preverit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts