plastick Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Značka: Peugeot Model: 508SW Cena (Kč): 260000 Rok výroby: 2011 Stav tachometru: 150000 Email: Temnak.j@seznam.cz Telefon: 733311638 Souhlasím s pravidly inzerce Zdravím. Rád bych se stal budoucím majitelem 508SW. Do teď jsem měl 307SW a chtěl bych něco novějšího a napadlo mě, že třeba tady někdo má mazlíka, o kterého se staral a chtěl by jej prodat někomu, kdo o něj bude taky pečovat. Co od něj chci: - 2.0HDi - 120kW - navigaci - parkovací senzory, nebo kameru - manuální řazení - pokud možno ne černá barva - celkově dobrý stav (chápu, že do ojetého auta jsou nějaké investice potřeba, ale nemusí se měnit celý motor, nebo sedačky) - manuální ruční brzdu (jsem z horské oblasti, tady je mi elektronika opravdu na...) Děkuji za nabídky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Přeji hodně štěstí při hledání. Obávám se, že budeš muset trochu přitlačit. Za tyhle peníze seženeš možná nějakou "bořku", kterou si budeš muset opravit a nebo nějakou "stočenku". Nevím, jaký jiný důvod by majitel měl, aby své auto prodával pod cenou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Tak může to zkusit...ale za to co chce vykuli minimálně 370000Kc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 možná doma ještě nějakou zakutálenou korunu najde Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastick Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Tak neříkám, že nemůžu přitlačit, záleží na tom, jak mne dané auto zaujme. Na druhou stranu, 370K je už nad hranicí a nemyslím si, že se nedá najít něco normálního levněji, když člověk nespěchá... Jinak požadavky jsou dány z toho, co jsem se dočetl na fóru za doporučení a co mne zaujalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Požadavky jsou každého věc. Jen ta cena je prostě momentálně mimo realitu. Udržovaná, nebouraná a s poctivými km bude s cenou úplně jinde. A časem to lepší nebude. Ceny budou nižší, ale nájezdy vyšší/stavy horší ( u těch co nejsou stočený). Ale jak jsem psal. Držím palce, ať se ti zadaří. Třeba budeš jeden z mála, co měl kliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastick Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Jj, díky, život je celý jedna velká klika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.