Jump to content

Peugeot 508SW

plastick

Recommended Posts

Značka: Peugeot

Model: 508SW

Cena (Kč): 260000

Rok výroby: 2011

Stav tachometru: 150000

Email: Temnak.j@seznam.cz

Telefon: 733311638

Souhlasím s pravidly inzerce

Zdravím.

Rád bych se stal budoucím majitelem 508SW. Do teď jsem měl 307SW a chtěl bych něco novějšího a napadlo mě, že třeba tady někdo má mazlíka, o kterého se staral a chtěl by jej prodat někomu, kdo o něj bude taky pečovat.

Co od něj chci:

- 2.0HDi - 120kW

- navigaci

- parkovací senzory, nebo kameru

- manuální řazení

- pokud možno ne černá barva

- celkově dobrý stav (chápu, že do ojetého auta jsou nějaké investice potřeba, ale nemusí se měnit celý motor, nebo sedačky)

- manuální ruční brzdu (jsem z horské oblasti, tady je mi elektronika opravdu na...)

Děkuji za nabídky.

Přeji hodně štěstí při hledání. Obávám se, že budeš muset trochu přitlačit. Za tyhle peníze seženeš možná nějakou "bořku", kterou si budeš muset opravit a nebo nějakou "stočenku". Nevím, jaký jiný důvod by majitel měl, aby své auto prodával pod cenou :myslim

Tak neříkám, že nemůžu přitlačit, záleží na tom, jak mne dané auto zaujme. Na druhou stranu, 370K je už nad hranicí a nemyslím si, že se nedá najít něco normálního levněji, když člověk nespěchá...  ;) Jinak požadavky jsou dány z toho, co jsem se dočetl na fóru za doporučení a co mne zaujalo...

Požadavky jsou každého věc. Jen ta cena je prostě momentálně mimo realitu. Udržovaná, nebouraná a s poctivými km bude s cenou úplně jinde. A časem to lepší nebude. Ceny budou nižší, ale nájezdy vyšší/stavy horší ( u těch co nejsou stočený). Ale jak jsem psal. Držím palce, ať se ti zadaří. Třeba budeš jeden z mála, co měl kliku ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...