cvakk Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Zdravím.Omlouvám se ,pokud zakládám zbytečně nové téma.ale nepodařilo se mi tohle najít. Koupil jsem si minulý rok peugota 407sw 2.0HDi 100kw. Je možné ,že je prázdná nádobka na aditiva ,a nenapsalo mi to žádnou chybovou hlášku??Dneska jsem měnil kola,tak jsem se na to koukal..za ten rok se mi dvakrát hned ze začátku rosvítil Check a na dia to ukazovali něco s fapem.nějaký špatny tlak nebo tak něco..už nevím ten kod chyby.Tak se dvakrát smazala,a od té doby nic..Auto jelo vždy normálně ..Koncovka výfuku černá.Ale auto výrazně nedýmí..Regenerace podle mého probíhají,auto začne mírně cukat a když šáhnu za zadní sklo,je teplé.tak co jsem četl,údajně to poznám podle toho...Hlavně by mě zajímalo,co mě čeká a nemine.Auta jsem si vzdycky opravoval sám...ale v dieslu motoru ,jsem slepec..díky za vše!!! VIN: VF36ERHRH21170567 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ahoj, jak jsi poznal, že je nádobka pro aditivum prázdná? Nemá auto náhodou odstraněný FAP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvakk Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 No jen od pohledu se mi zdá .že je prázdná...jedině .že by ta tekutina byla uplně čirá...no stoprocentně to nevím, a na ten fap mám taky podezření. Že je vykuchany..Ale to by neprobíhaly ty regenerace ne??ják jinak to jde zjistit kromě rozebrání??diagnostiku mám doma lexii.z činy.Díky za odpověď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Do nádobky na Eolys není vidět.http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/fap-eolys-kedy-doplnit-vycistit-strucny-popis-funkcie#.Vu-NsXGLrMI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvakk Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Já mám nádobku čirou..odpoledne mužů vložit foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 To sou věci. Vlož. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvakk Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Nasel jsem to na googlu...mam tam tohle.odpoledne vlozim svou. http://www.dilypeugeotcitroen.cz/uploads/images/p1060780.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 No jo, člověk se pořád učí. Mám na 406tce i na 5008čce černé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvakk Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 No o to ani nejde..ja zas nevedel.ze jsou spis cerne..hlavně .co mám teď dělat..jestli stim vubec mužů jezdit.možná asi fakt bude kuchly fap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 zajeď třeba do Ricaru ve Staré Vsi nad Ondřejnicí, dělají pežoty a citroeny, nejsou nijak drazí a hlavně tomu rozumí, domluvíš se na místě co a jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 tady http://www.ricarauto.cz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts