Dave_k Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Sháním pro firmu dodávku. Požadavky následující: Cena: cca 300t. bez DPH s možností odečtu Rok výroby: 2011 a mladší Kastle: L2H2 bez prosklení boudy (max. zadní dveře) Výkon: 100koní a víc (nejlépe 140) KM: 110t a méně Přední náhon 6-ti kvalt Výbava: centrál, el. okna, el. zrcátka, klima, tempomat. Když by bylo vyhřívané čelní sklo, přední mlhovky tak super. Kdyby jste o něčem věděli nebo o někom kdo je to schopen sehnat, dejte vědět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ford Tranzit bylo nejhorší auto s jakým jsem kdy v zimě jezdil. Plivneš tomu pod kola a nerozjedš se. Byl to nějaký s náhonem na zadní kola. Zlatý žigulik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Péťo - ale Dave_k určitě jde po předokolce, na tu si já nemůžu stěžovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Já se v těch modelech neorientuji, nepotřebuji to. Ale jak jsem viděl inzerát, tak jsem si vzpomněl na vlastní zážitky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JVT Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Boxer by byl špatný? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 2JVT: Napiš o tom něco konkrétního. Třeba do SZ. Já se boxeru nebráním, ale nezáleží jen na mně. 2Peťa: zadohrab bez zátěže je v zimě letadlo a musí se s ním opatrně. Já sháním předohrab. Ten co v něm teď jezdíme už dosluhuje (motor OK, ale shnilý to je kam se podíváš) a shání se náhrada. Proč nechtějí funglovku netuším. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Netusis jaka je v zime sranda se zadokolkou v dodavce, v prazdne dodavce a ted vito vymenim za vyssi a delsi level v podobe sprintera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter BA Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Vo firme máme Hyundai H1 a v zime tam musím nosiť cca 300 kg. Ale spokojnosť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Našel jsem ve Slaným jeden bazar (primex plus) s dodávkama, kde by měli asi co sháníme. Nemáte někdo s nima nějakou zkušenost? Dobrou či zlou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Za chvíli do Slaného jedu - to je ten bazar u D7 na odbočce,? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Myslím, že jo. Já tam jel snad jen 2x. Našel jsem tam 3 auta co by za něco stála. http://www.primexplus.cz/detail.htm?id=292750# http://www.primexplus.cz/detail.htm?id=316441 http://www.primexplus.cz/detail.htm?id=311508 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Bohužel už bylo zavřeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Škoda. Každopádně díky za Tvůj čas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted April 4, 2016 Author Share Posted April 4, 2016 Tak už se něco sehnalo kousek od Votic. Nemáte někdo možnost podle VINu o tom voze zjistit víc? Jediný co vím tak, že to přitáhli z Francie. WF0XXXTTFXCL44837 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 To je Ford? To bych asi umel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted April 4, 2016 Author Share Posted April 4, 2016 JJ. Je to Ford Transit, 12/2012, teď má na tachu 111t., Je k tomu nějaká serviska. Tak jestli by se povedl dohledat nějakej servis, případně výbava bylo by super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Ok, napisu kamaradovi od Forda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted April 5, 2016 Author Share Posted April 5, 2016 Díky. Snad se neukáže nějaká levotina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Tak bohuzel, mel u nich makat, a skoncil ve VW, nepomohu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 Škoda. Každopádně díky za snahu a čas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.