Pepe307 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ahoj, jsem tady nový. Dotaz pro zkušené borce-u spojkového pedálu mám zařízení viz přiložený obrázek. Chtěl bych se zeptat, k čemu slouží, a jestli má vliv na funkci když tam není (manželce se jej podařilo ukopnout) Předem díky za pomoc. Peugeot 307 Break, 1,6 HDI, 80 kW, r. v. 2008 Díky Peter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Tu pruzinu myslis? To je na ulahcenie chodu pedala. Ide lahsie ako predtym? Alebo vracia sa bez problemov? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 nevím už přesně, ale na některých pežotech pružina zvedá pedál do horní polohy, jezdit se bez toho dá, ale výhledově bych ji zas vrátil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepe307 Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 (edited) Pedál jde trochu ztuha + zůstává mírně viset (alespoň se mi zdá). Takže jdu na to a dám to zpět Díky za rady Takže jsem to vrátil zpátky a pedál jde zase pěkně hladce Edited March 20, 2016 by Pepe307 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepe307 Posted March 6, 2017 Author Share Posted March 6, 2017 (edited) Pokračuji v dotazu ohledně toho plastového dílečku - neví někdo kde by se dal sehnat? Předem díky za tipy Edited March 6, 2017 by Pepe307 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) chlapyy, s těma dotazama, kde by se sehnal díl na pežota začínáte sakra zlobit , no kde asi?? u řezníka těžko... taky můžete zkusit specializované vrakárny na pežoty, bazary, inzeráty--vždyť dneska je tolik možností, jak sehnat náhr. díl, někdy mi to tu připadá jak v mateřské školce Edited March 6, 2017 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts