MilanF1 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ted jsem našel zajímavý kousek. 106 XSi a s automatem, to bych řekl, že tato kombinace bude dost raritní. Navíc toto XSi bude 1.6 se 103 koníky (NFY), tento motor (NFW) se poté objevil po faceliftu v odlehčených verzích rallye. Jedná se o 8V. Pouze do GTI/S16 (později i Rallye) se dával 16V s 118 koníky. Ale i tak to pojede velmi dobře, protože auták bude mít méně než 900 kg. PS: Já čtvrté auto fakt už neuživím. http://auto.bazos.cz/inzerat/58791159/peugeot-106xsi-automat.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Hmmm raritka ale prodejce si není schopen po sobě text inzerátu ani přečíst, ach jo. Ale vypadá to vcelku slušně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Já si vždycky vzpomenu na Džáňu a mlčím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 O mrtvých jen dobře. Ale ano, s ním to taky bylo výživné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinorak Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 tohle určitě není xsi, ale maximálně XS ( je to vidět i na nálepce na blatníku) s automatem, chybí tomu lemy, tohle má obyčejný lišty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted March 29, 2016 Author Share Posted March 29, 2016 Vinorak: Já jaksi věřil tomu nápisu vzadu, ale máš pravdu, na blatníkách XS a nemá to lemy. Takže pokud v tom je 1.6, pak asi 65 kW. To se běžně dělalo s automatem. Takže zas tak raritní to nebude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts