MilanF1 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 (edited) Vážení klubáci, po delší odmlce bych Vás rád pozval na minisraz do Vinařic, nedaleko od Kladna. Bude to sraz s jednoduchým odpoledním programem. A to pouze návštěva místního hornického muzea. Pro koho to bude málo, může naproti do věznice. Program minisrazu 16. 4. 2016: Od 13:00 příjezd do Vinařic - pokec - parkování uvnitř areálu Od 14:00 prohlídka dolu Mayrau Po 16:00 odjezd domů Důl Mayrau: Kdo byl v příbramském muzeu, může očekávat něco podobného, avšak s jinou atmosférou, protože do Vinařic tolik návštěvníků nezavítá, ale to je obrovská škoda. Je nač koukat a netřeba se přemisťovat mezi areály. Samozřejmě uvidíte těžní stroj, podíváte se "do dolu", ale také prostory pro cvičení záchrany horníků a šatnu se sprchami tak, jak je horníci opustili. A spoustu dalšího. Prohlídka trvá cca 2 hodiny, areál je rozsáhlý, budeme obohaceni o nové informace, ale také o zážitky. Může se stát, že se dokonce ušpiníte. Dvouhodinový okruh na "Majrovce" Vás bude stát jen 60 Kč, děti to mají za polovic. Pokud nás bude více, bude naše skupina rozdělena po maximálně 15 lidech, protože do některých expozic se ve velkém počtu nevejdeme. Další skupina půjde s 30 minutovým odstupem. Pokud někdo pojede z větší vzdálenosti a chce si užít více tuto lokalitu, může před srazem navštívit muzeum sportovních vozů v Lánech. Otevřeno bude od 10:00. Poté můžete vyhledat po cestě restauraci pro oběd. V areálu muzeu sportovních vozů je i hotel a restaurace, ale ta dle stránek není již v provozu. Cesta z Lán do Vinařic je na necelou půlhodinku. Nehlaste se všichni, ale čím více nás bude, tím více zábavy zažijeme na Majrovce Účastníci srazu: MilanF1 + Kitty Kata517 Veverka PítrR bumbrlicekk hlásek ChouLu RichVa dufoz StibTo Kamoska Emil + 4 + 1 Schreek Miroslav Ráček Váhající účastníci: Skuci Edited April 14, 2016 by MilanF1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Doporučuju - Mayrau stojí za vidění Já budu slavit vyskytliny u Jindřichova Hradce, takže si na Vás max. vzpomenu (spíš ani to ne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Tak jako bývalí " halďák". Bych se asi měl podívat do míst o kterých mi dědek vyprávěl. V robotě bych měl mýt volno. A mohl bych to spojit s návštěvou otce, takže bych trefil dvě mouchy jednou ranou. No ještě popřemejšlím jestli se do toho něco nenahrne zatím si mě písni do váhačů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 (edited) Pěkný a určitě zajímavý program. Kdyby jsi Milane cokoliv potřeboval, dej vědět. Škoda, že to máme tak daleko. Edited March 20, 2016 by radim.1008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Budu-li mít volno určitě se ukážu... Rád vidím že zas děláš srazy Milane Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Napiš mě do váhajících vidím to tak na 50% zatím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kata517 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 To mám za rohem .. asi by byl hřích nejet :-D A zrovna mám volno, takže to vidím na možnou účast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Tak moje účast se z asi celkem jistě mění na ne. Bohužel se musím omluvit ale práce mi z volného času ukrajuje víc než se mi líbí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Pokud vše klapne a pojede Schreek, tak bych se ukázal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 Klubáci, co je s Vámi? Když na to koukám, zájem je opravdu malý. Nečekal jsem, že se pohrne jako před dvěma lety na mé srazy 50 lidí. Ale momentálně to vypadá, že tam bude jenom v pěti lidech. V pondělí mám nahlásit počet účastníků, tak to napravte, ať náš klub nemá ostudu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Chceš udělat nábor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 MilaneF1: omlouvám se ale bohužel v práci je to takový jaký to je. Má se jet nějaká náhradní doprava a výpravčí sice má dost lidí který dokážou jezdit autobusem ale nemá dost lidí kteří jsou schopni jezdit na akcích které si objednávají ČD. A protože ČD je hodně dobrý zákazník tak mu musí vycházet vstříc a bohužel to tak nějak " odnášíme " mi služebně starší. Jde tam hlavně o to že na těchto akcích musí být řidič schopen fungovat samostatně bez velké podpory dispečinku a garáže protože se to jezdí i řádově desítky km od garáže a to podle požadavků zákazníka zvládají jen zákazníkem prověření řidiči. Ta parta byla dost velká bohužel skoro polovina chlapů odešla do důchodu nebo ke konkurenci a doplnění té party je dost složité. Protože podle požadavků se lidem mění služby volna atd. a že by za to bylo nějak extra připlaceno to není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 No to fakt vypadá na hodně komorní účast Má to pak vůbec smysl ?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Zvažuji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 No to fakt vypadá na hodně komorní účast Má to pak vůbec smysl ?.. Já myslím, že má Pokecat můžeme i v 5 Dnes odchází k lidem info email, tak snad se lidi najdou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Jedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Já myslím, že má Pokecat můžeme i v 5 Dnes odchází k lidem info email, tak snad se lidi najdou No, ten mail přišel jako podvodná pošta, nevm co jsi tam provedl ale TB ho tak označuje. Taky misto jmena tam je Ahoj {member_name}, asi nějakej šotek nebo kýho výra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Pokud vše klapne a pojede Schreek, tak bych se ukázal To můžeš jet i bez taťky Milan nekouše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Milan né, ale kaťa jooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PítrR Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Bezva nápad. Jako letitý ostravský horník nemůžu chybět. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts