Dave_k Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Mám malý problém s W7, a to, že nemůžu v ovládacích panelech otevřít kartu "centrum síťových připojení a sdílení". Respektive ji otevřu, ale je tam jen hláška "načtení stránky se nezdařilo". Zmizela i ikona sítě v oznamovací oblasti a v nastavení je ikona síť zešedlá a nejde vyp/zap. Internet jede. PC je připojeno přes kabel do modemu UPC. Teď jsem taky řešil, že při spuštění IE11 spojení vypadlo a zabralo až restartování PC. Pokud jsem jel přes Firefox tak problém nebyl. Dnes problém s IE zmizel. Jen jsem nainstaloval aktualizace. Netuším jestli to má nějakou souvislost. Systém je W7 64bit professional. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaRez Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Tuna: http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk V podobných případech je to nejlogičtější první krok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Zatím jsou 2 varianty. Buďto díky špatným ovladačům síťovky mají problém wokna. Zkoušel jsem novější i starší a beze změny. Nebo chybějící knihovna pnpui.dll v 64bit sektoru woken. V 32bit sektoru je, ale do 64bit mě nechce pustit to tam nakopírovat. Nemůžu nastartovat v nouzáku. Vždy to zamrzne při načítání ovladačů od ATI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 (edited) Tak problém je z5. Při spuštění IE11 zamrzne komunikace na síti, která se rozběhne až po retartu. Nic se neinstalovalo a ani žádné aktualizace neproběhly. Vypadá to na reinstal woken. Edited March 27, 2016 by Dave_k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Dej tam rovnou desítky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 Ty už tam byly. Vydržely asi 2 tejdny a šly ven. Problémy s HW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 9, 2016 Author Share Posted September 9, 2016 Vyřešeno přeinstalací woken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts