jaxvine Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Zdravím, prodám tyto díly na 406 sedan OLD model: - levý zadní blatník světle zelená - žádná koroze (pouze zevnitř za podběhem povrchovka - klasika) - 300 Kč -nárazník stříbrný se zavařeným znakem - nezkroucený, neutrhané držáky tzn technicky opravdu pěkný, popraskaný lak - 300 Kč -nárazník modrý není popraskaný, odřený zespoda od parkovaní k patníku, jinak pěkný, sedí pod světlama atd. - 400 Kč -nárazník prodloužený o 3 cm od Čakoma - potřebuje dokitovat - 500Kč ( https://www.google.cz/search?q=%C4%8Dakoom+406&rlz=1C1SFXN_enCZ499CZ499&espv=2&biw=2133&bih=1221&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi6tam77cnLAhXEORQKHdsuCfUQ_AUIBigB&dpr=0.9#imgrc=zm1LdGuFvzdQqM%3A ) -dveře spolujezdce - 400 Kč ještě tam mám nějaký zadní světla s malinkýma prasklinkama, nějaký přední světla atd - ceny odhodou Foto pošlu na požádání TEL: 777160655 EMAIL: Jakub.vitek2@gmail.com nebo SZ Díky Jakub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 OLD nebo NEW model? Kdyby to byl OLD model, tak určitě minimálně levý blatník + kdyby byly mlhovky .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxvine Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 - jen pro doplnění je to OLD model a blatníky prodány Medvědovi - - přidal jsem levý zadní blatník - zapoměl jsem na něj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxvine Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 SLEVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Tak blatníky jsem dnes po dohodě s prodejcem odvezl.Co ale považuju za potřebné tu zmínit, je chování prodejce (jaxvine), které si dovolím popsat v bodecha) na inzerát jsem reagoval bezprostředně po vyvěšení (blatníků v téhle barvě není přehršel a tak jsem jednal rychle s vědomím, že o ně může být docela zájem) a když jsem řekl, že si pro ně zajedu sám cca za měsíc, tak nebyl probém (klidně Ti je tu schovám - věřím Ti, že dorazíš) b) dneska jsem tedy dojel na určené místo, jaxvine mě vzal do garáže a jal se omlouvat, že zjistil, že jeden blatník je lehce poškozený a že mi teda upraví cenu - z 1000,- Kč mi nabídl slevu 300, tzn. že jsem za 2 blatníky v barvě zacvakal 700,- Kč, což je teda podle mě víc než férová nabídka Uvažoval-li by někdo o kupu nějakých dalších dílů od tohoto prodejce, tak dle mého skromného názoru není třeba se obávat nějakých podrazů nebo polopravd - prostě Kubu s klidným svědomím dopobručuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxvine Posted April 18, 2016 Author Share Posted April 18, 2016 Jsem rád že jsi spokojený a děkuju za kladné hodnocení Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxvine Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 Aktuální, nikdo nic nechce? Levněji už to snad dát nemůžu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.