Jump to content

Prodám na 406 sedan nárazníky, blatníky, dveře

jaxvine

Recommended Posts

Zdravím, prodám tyto díly na 406 sedan OLD model:

- levý zadní blatník světle zelená  - žádná koroze (pouze zevnitř za podběhem povrchovka - klasika) - 300 Kč

-nárazník stříbrný se zavařeným znakem - nezkroucený, neutrhané držáky tzn technicky opravdu pěkný, popraskaný lak - 300 Kč

-nárazník modrý není popraskaný, odřený zespoda od parkovaní k patníku, jinak pěkný, sedí pod světlama atd.  - 400 Kč

-nárazník prodloužený o 3 cm od Čakoma - potřebuje dokitovat - 500Kč ( https://www.google.cz/search?q=%C4%8Dakoom+406&rlz=1C1SFXN_enCZ499CZ499&espv=2&biw=2133&bih=1221&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi6tam77cnLAhXEORQKHdsuCfUQ_AUIBigB&dpr=0.9#imgrc=zm1LdGuFvzdQqM%3A )

-dveře spolujezdce  - 400 Kč 

ještě tam mám nějaký zadní světla s malinkýma prasklinkama, nějaký přední světla atd - ceny odhodou

Foto pošlu na požádání

TEL: 777160655

EMAIL: Jakub.vitek2@gmail.com

nebo SZ

Díky Jakub

• 4 weeks later...

Tak blatníky jsem dnes po dohodě s prodejcem odvezl.

Co ale považuju za potřebné tu zmínit, je chování prodejce (jaxvine), které si dovolím popsat v bodech

a) na inzerát jsem reagoval bezprostředně po vyvěšení (blatníků v téhle barvě není přehršel a tak jsem jednal rychle s vědomím, že o ně může být docela zájem) a když jsem řekl, že si pro ně zajedu sám cca za měsíc, tak nebyl probém (klidně Ti je tu schovám - věřím Ti, že dorazíš)

b) dneska jsem tedy dojel na určené místo, jaxvine mě vzal do garáže a jal se omlouvat, že zjistil, že jeden blatník je lehce poškozený a že mi teda upraví cenu - z 1000,- Kč mi nabídl slevu 300, tzn. že jsem za 2 blatníky v barvě zacvakal 700,- Kč, což je teda podle mě víc než férová nabídka

Uvažoval-li by někdo o kupu nějakých dalších dílů od tohoto prodejce, tak dle mého skromného názoru není třeba se obávat nějakých podrazů nebo polopravd - prostě Kubu s klidným svědomím dopobručuju

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...