Milan Hrnčál Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Ahoj, mám menší problém se 106, rv 1993. Auto rok stálo a rozhodli jsme se pro opravu. Oprava proběhla a najelo se asi 120 KM. Ale co čert nechtěl. Během posledního kilometru a půl auto několikrát chcíplo, tak sem ho nastartoval a jel dál. Včera jsme auto zkoušel u baráku nastartovat. 3 krát chytlo a pak po půl minutě začali padat otáčky až úplně chcíplo. Teď stojí před barákem a když otočím klíčkem, tak jede startér ale auto nechce chytnout. Chytlo mi jednou ale zas spadly otáčky a konec. Co by s tím mohlo být? Díky moc za každou pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 nejvíc mi to připomíná prázdnou nádrž Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Hrnčál Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 (edited) To nejsi sám. Taky bych to na to tipl ale až na to, že jsem tankoval :-/ (špatný benzín to není tankuji tam běžně) Edited March 17, 2016 by Péťa Prosím, necituj předchozí příspěvek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 s tím benzínem to byl vtip jinak k tomu dotáhni někoho, co tomu aspon trochu rozumí, podle toho jak se ptáš, tak nějaké vysvětlování bude k ničemu, prostě bud tam nejde benzín, nebo svíčka nemá jiskru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Hrnčál Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Benzin tam jde to už jsem se koukal. Svíčka byl druhý tip. Pochybuji, že je někdo měnil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Hrnčál Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Jo poznatek. Svítí oranžová kontrolka motoru. Takové to K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 IMO nebo cokoli okolo motoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Hrnčál Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 Auto je v základní výbavě. to snad ani IMO mít nemůže :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 ma to cerpadlo v nadrzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Hrnčál Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 Čerpadlo bude OK. Měnil jsem palivový filtr a benzin teče. Jde o to, jestli není nějaká překážka v cestě. Možná se uvolnil nějaký "kal" a ucpal palivové potrubí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Tak po 120 km by tam uz kal nemusel byt. Ale moze sa uvolnit z nadrze ako sa hybe hladina paliva. Asi si nedaval plnu nadrz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Hrnčál Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 Nee dal jsem 3/4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 No a co ty svíčky? Vyměněné a dávají jiskru? K svítí normálně. Po nastartování by mělo zhasnout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Hrnčál Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Na svíčky se chystám dneska. Musím si na to přivést nářadí a kouknout na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Hrnčál Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Tak je to nějaké podělané. Jiskru to nehází. Měnil jsem zapalovací cívku a nic. Neběží to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 co to je za motor? ma to snimac otaciek ?alebo cievku v rozdelovaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Hrnčál Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Spíš je mi divné, že ta potvora točí a nechce naskočit. Je to PEUGEOT 106 I RV 1993 Motor: 1.0, výkon: 33KW, typ motoru: CDY(TU9M) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 (edited) musis dat vin lebo je tam viac typov ,predpokladam ze mas rj motora a nemas rozdelovac tak iskru vyskusaj znova ale sposobom ze nebudes skusat jednu sviecku ale dve sviecky sucastne a to bud sviecky z valcov 1-4 obe ukostrit a pozerat ci to hadze iskru alebo dvojicu sviecok z valcov 2-3 taktiez ukostrit a pozerat ci hadze iskru a este napis kolko ma zapalovacia cievka pinov tam kde strkas konektor ak su 4 piny tak urob ten test co pisem Edited March 26, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Hrnčál Posted March 30, 2016 Author Share Posted March 30, 2016 Nehází to jiskru...:-/. Imo je odpojený (už byl předtím) a jenom to nepříjemně bzučelo takže jsem ho vybagroval ven. Proud do počítače jde, čerpadlo čerpe, trubky jsou volné. Asi z toho auta zešedivím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 vyber snimac otaciek a premeraj ho a napis vin kod auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts