martinakyp Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Prosím chlapy o radu.Mám 308 sw..Přestala topit..Tam je asi vadné topení.Protože voda do topení je vařicí a z topení jde vlažná.Ale,nechápu,proč se mi spouští sahary na 70 st.Nikdy to nedělaly.A,je málo náplně v klimě.Ale,tu ted v zimě nepouštím...Poradtě,co s tím krámem zase je...:-(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaC2 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Mohlo by byt i vadne cidlo venkovni teploty. Neuzkazuje ti nesmyslnou venkovni teplotu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Zavolej sem http://www.peugeotservis.eu/ a domluv se. Pokud teda jsi z Mikulovic u Jeseníku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 ve Vidnavě už pežoty nedělaj...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Dělá ale nevím jak. Nebyl jsem tam, proto nemůžu doporučit nebo nedoporučit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajap Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 A netopí to vůbec nebo jen málo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinakyp Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 (edited) Ahoj,netopí vůbec...Navíc jedou věčně sahary.Teplotu to ukazuje dobrou.Jak teploměr,tak voda v chladiči. Jsem z Mikulovic u Pardubic.Topení je ucpané.Do něj jde horká voda a z něj studená.Ale,proč se spínají sahary? Vyměnit čidlo na ně? Edited March 23, 2016 by martinakyp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Ridic , ten tezky chleba ma.... Kontrola provoznich kapalin.... Hlavne odvzdusnit.!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Pokud v okolí Pardubic není spolehlivý opravář, tak řešení je ten Zábřeh, viz odkaz výše. Pokud bys to tam musela nechat, tak do Pardubic odjedeš vlakem. Je to zajímavá kombinace. Jenom několik poznámek: - ucpané topení bývá až tak po 500 000 km, je mi divné, že by u 308 se ucpalo topení. Leda že by tam někdo nalil nějakou divnou směs, např. na utěsňování netěsností. - sahary jedou vždy, když se zapne klima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Ja mel ted na opravu 1,6 16 V 88kW a vypadala takhle a auto topi a jezdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Ahoj,netopí vůbec...Navíc jedou věčně sahary.Teplotu to ukazuje dobrou.Jak teploměr,tak voda v chladiči. Jsem z Mikulovic u Pardubic.Topení je ucpané.Do něj jde horká voda a z něj studená.Ale,proč se spínají sahary? Vyměnit čidlo na ně? podle toho co píšeš, to bez doktora přes auta nevyřešíš ,prostě maník, co tomu rozumí a řekne co a jak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinakyp Posted March 28, 2016 Author Share Posted March 28, 2016 Ridic , ten tezky chleba ma.... Kontrola provoznich kapalin.... Hlavne odvzdusnit.! Ridic , ten tezky chleba ma.... Kontrola provoznich kapalin.... Hlavne odvzdusnit.! Odvzdušněno je a kapaliny jsou.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinakyp Posted March 28, 2016 Author Share Posted March 28, 2016 Ja mel ted na opravu 1,6 16 V 88kW a vypadala takhle a auto topi a jezdi. Můžu poprosit o fota do mailu?Nejdou stáhnout. remax-acc@seznam.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts