Jump to content

308 sw 1,6 16V, 88 kw,2008 Netopí a spouští sahary

martinakyp

Recommended Posts

Prosím chlapy o radu.Mám 308 sw..Přestala topit..Tam je asi vadné topení.Protože voda do topení je vařicí a z topení jde vlažná.Ale,nechápu,proč se mi spouští sahary na 70 st.Nikdy to nedělaly.A,je málo náplně v klimě.Ale,tu ted v zimě nepouštím...Poradtě,co s tím krámem zase je...:-((((

Ahoj,netopí vůbec...Navíc jedou věčně sahary.Teplotu to ukazuje dobrou.Jak teploměr,tak voda v chladiči.

Jsem z Mikulovic u Pardubic.Topení je ucpané.Do něj jde horká voda a z něj studená.Ale,proč se spínají sahary? Vyměnit čidlo na ně?

Edited by martinakyp

Pokud v okolí Pardubic není spolehlivý opravář, tak řešení je ten Zábřeh, viz odkaz výše. Pokud bys to tam musela nechat, tak do Pardubic odjedeš vlakem.

Je to zajímavá kombinace. Jenom několik poznámek:

- ucpané topení bývá až tak po 500 000 km, je mi divné, že by u 308 se ucpalo topení. Leda že by tam někdo nalil nějakou divnou směs, např. na utěsňování netěsností.

- sahary jedou vždy, když se zapne klima.

Ahoj,netopí vůbec...Navíc jedou věčně sahary.Teplotu to ukazuje dobrou.Jak teploměr,tak voda v chladiči.

Jsem z Mikulovic u Pardubic.Topení je ucpané.Do něj jde horká voda a z něj studená.Ale,proč se spínají sahary? Vyměnit čidlo na ně?

podle toho co píšeš, to bez doktora přes auta nevyřešíš :myslim ,prostě maník, co tomu rozumí a řekne co a jak... ;)