vasekwalenta Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Ahoj kluci potrebuji poradit tohle mi prislo do emailu abych aktualizoval nejakou databazi...je to bezpecne nebo jsem napaden necim??diky za pomoc System Administrator (admin@technicalsupport.cz) Webmail Kvóta prekrocen Aktualizujte prosím Dnes 16. 3. 2016, 22:32:43 Komu: me g Vážený Uživateli,Vzhledem k dispozici nové aktualizace v databázi. Jste povinni aktualizovat webmail podrobnosti.Chcete-li zabránit ztrátě dat, všichni uživatelé musí aktualizovat své údaje webmail s novým databázovým serveremAktualizujte prosím zde: http://websupport.webmail.cz Správce Systému Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Už ta čeština mi přijde divná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Přesně. Navíc ta doména, poctivé firmy mívají srozumitelnou/identifikující, ale tohle?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekwalenta Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Nic jsem neudelal jen se to otevrelo a chce to heslo a jmeno.zavrel jsem to.co s tim?je mozny nejak procistit nebo overit pc??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 (edited) Buď v klidu, je to klasická výzva pro blbce, aby sdělili svoje přihlašovací údaje. Teda hlavně je tam nepiš :-) Edited March 17, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pštros Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 (edited) Ty máš nějaké svoje www stránky nebo tak něco? Protože proč klikat na něco, co mi nic neříká? Teď projeď PC aktualizovaným antivirem.... Nejlépe i odpoj internet během testu PC antivirem. A nebo to může být jen portál, kde sbírají údaje o uživatelích - heslo a jméno Edited March 17, 2016 by pštros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 V klidu. Jen stránka s podvodným přihlášením Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekwalenta Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Ja www stranky nenam.jeste musim na kluka jestli o necem nahodou nevi...teda fda v tom nema prsty on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekwalenta Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Tak kluk o nicem nevi.takze jen smazat?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Jistě, smazat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekwalenta Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Dnes mi to také přišlo do mailu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekwalenta Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 aspon nejsem sam..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts