slackware Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 (edited) zdravim, pokusam sa vymenit spojkove lanko, ale nedokazem uvolnit to tiahlo(paku) co drzi lanko. Ak by sa mi to aj pri demontazi podarilo stlacanim pedalu, tak ako ho dostanem do montaznej polohy pri zakladani noveho lanka ? EDIT: nedokazem tu paku(oznacene cervenym) potlacit dopredu aby som mohol vyhaknut lanko dik. Edited March 16, 2016 by slackware Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 opěra lanka a vypínací páka má drážku pro vyvléknutí lanka--je to na foto vidno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 (edited) jestli nemůžeš stlačit vypínací páku rukou, tak zatlač třeba dřevěnou násadou z lopaty, delší deskou, prostě si prodluž páku a pak lanko vyvleč z drážky, je to spojka osobního auta, ta má malou přítlačnou sílu Edited March 19, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slackware Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 ozzy56: to som skusal, ale vysmyklo sa mi to, je tam zly pristup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 víc neumím poradit--dej to do servisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poco Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Vlani som to menil a tiež som sa trápil. Odporúčam metrovú rúrku, koniec sploštiť aby sa nešmýkala. Podložiť o prevodovku špalík a pomocník zapáči o páku. Ty lanko z tej drážky vytiahneš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts