fitsport Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Měl bych dotaz.když tedy mam dvojkového partnera,ale nemam od bsi natažené piny 21,22....co tedy s tím?Dalo by se zjistit,z jakého umístění,přesněji číselného označení na bsi jsou vedeny dráty na piny 21,22 ?Prosím poradte moc díky ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Super nazov,urcite je to hned identifikovatelne. Si si isty ze nemas teplomer? Mali to skoro vsetky auta od 90 roku. fitsport 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Dobrá,nemam vedené piny ,na čidlo teploty ve zpětném zrcátku.Myslel jsem,že to každý pochopí..Potřeboval bych,jak už jsem tu uvedl,zjistit umístění,neboli číselné označení z jednotky bsi.Chtěl bych to propojit do zásuvky viz obrázek na piny 21,22....poradíš a nebo budeš velmi vtipný?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Aby som nebol za blbca, pravidla urcuju, ze nazov ma byt vystizny,jednoduchy, a nie zlozene suvetie. Potrebujes elektricku chcemu s pripojeniami na konektoroch.a to urcite nema kazdy,mozno ze nikto.preto asi nikto nepise. Napis Premovi,ten sa rad babre v elektrike,mohol by to mat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 Fajn,díky ...zkusim to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffy Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Daj VIN auta pozriem sa ti na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladosr Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 VIN som pytal uz aj ja , ked sa jednalo o osvetlenie dveri...no neprislo... a neprisla ani odpoved ako chce tento konektor dveri napinovat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted March 19, 2016 Author Share Posted March 19, 2016 (edited) .Moc díky.. Edited March 21, 2016 by fitsport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffy Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Tak nakoniec som sa k tomu dopracoval. Musel som trochu poupraviť OPR číslo ,ale malo by to sedieť. Schému máš v SS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 Moc díky,mrknu tam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts