Jump to content

prodloužení brzdové hadice

wojtěch

Recommended Posts

potřebuji prodloužit brzdovou hadici na mém autě 308cc 2.0HDi, jsou tam 302mm kotouče, teď dávám brembo brzdiče a vstup je do brzdiče zboku místo shora, 

kde zjistím jaký typ ukončení je na hadici?   já našel pouze  

INFORMACE O PRODUKTU

délka (v mm): 438
Rozměr závitu 1: M10x1 Ext
Rozměr závitu 2: M10x1 Int SF

M10x1 je jasné ale Ext  a Int SF?   v tom se nevyznám... 

chci použít  trubku http://www.garance-slavicin.cz/hadice/eshop/33-1-Brzdove-trubky-komplet/210-3-Prumer-5mm/5/2036-Brzdova-trubka-5x0200-2xM10x1-F   

doufám že má správné zakončení jak Brembo brzdič, opět jsem zjistil jenom m10x1 

ohnu ji nahoru o 90° a na konci potřebuji spojit s hadicí.  Můžu to spojit to touto spojkou?   http://www.garance-slavicin.cz/hadice/eshop/34-1-Brzdove-trubky-sroubeni/0/5/1163-Spojka-brzdove-trubky-M10x1   ??  

nebo jak jinak to vyřešit? 

díky za rady 

můžeš se obrátit třeba ma Kaniu mladšího v Bílovci ,vedle vrakáče a ten jistě pertlovací sadu má na dílně...nemusíš laborovat sám ,kde a co ,vysvětlíš a udělaj ti to .Nejlepší jim to ukázat a ať se mají čeho chytit.Nebo zajeď za Barankem do Ricaru do Staré Vsi,ten jeden z mála trubky dělat umí.  

Na Bekas,Karban za Ovy  se vykašli ,tam stojí trubka na klasický Bx v hydro 3.5 mm-  30 cm 270 kč :(:(:/....asi to prodávaj pozlacený.....a metráž mají stejně z PL....

Mám kontakt na člověka ,co dělá všechny druhy trubek včetně hydro ,trubkohadice a podobný nesmysly,co dělá PSA a kur. ..í se jak na běžícím páse..

Jen je to v Brně.Musel by sis to vykomunikovat sám a poštou..A máš různé druhy trubek ....měď ,slitina bronzu ,ocel, 2 plášť , s bužírkou na obale . 

Osobně bych se do toho nepouštěl ,ne že bych si nevěřil nebo nezvládl ,ale ty víš kulový ,jaký to má závit...mě došly z ACI klouby řízení a jeden závit byl zcela dokur..ený,muselo se to předělávat na správné stoupání.,pak toho potřebuješ víc to rozchodit.

Ty spojky ,co tady máš ,není to špatná věc, ale zase .-bude to mít závit ok.,jak to bude sedět,potřeba těsnění.....?

Nech si rovnou udělat trubku dle představ...na Bx mám trubky na přední brzdy jeden konec Tčko,druhý misku,rozdílné holendry... na konečný výstup do hadice pro brzdič.Čím víc toho tam je ,tím se to líp pokur..í.

Ty spojky se používaj na nepřístupných místech,třeba u C5 ,je to drahý a nepřístupný...ty to máš přístupný gut,ne...?

Edited by myšut

nejde to vyřešit delší (pancéřovanou) brzd. hadicí?  dáš do firmy starou a udělejte třeba o deset CM delší, s těma závitama co potřebuješ...,jsou i různé koncovky hadic, podle úhlů atd.

http://search.seznam.cz/?q=hydraulick%C3%A9+hadice+ostrava&sourceid=szn-HP&trp=1&oq=hydraulick%C3%A9+hadice+ostrava&sgId=QBPrLBIo4SwvxBIpuBCj6FwokSRazSzvTnqNYGmbzw%3D%3D&aq=-1&thru=&su=

Edited by ozzy56

Myšut díky v Ricaru znám kluka co tam dělá. tak zkusím přes něj..  k té spojce já to budu mít "přístupné"... 

ozzy novou hadici dělat mě nenapadlo...  ale musela by být stejnak na konci s kouskem trubky aby tam bylo 90° koleno, zkusím poptat co by to stálo..