Jump to content

Autoradio - design

morepower

Recommended Posts

Ahoj, potřebuju tip na autorádio s co nejjednodušším designem do karboše.

Moje požadavky

• stačí usp port na mp3
  • dobře, když bude mít BT
  • nemusí mít CD mechaniku
  • co nejjednodušší display a ovládací tlačítka
  • žádný a nebo vypnutelný podsvícení, případně opravdu velmi "nezářící a neblikající"
  • ideálně v černé nebo tmavě šedé barvě
  • sehnatelný za rozumný prachy

poraďte, já vím, je to takový zimní téma, ale stejně. Kdo mi dobře poradí dostane pullitr mojí vlastní pálenky (jabkovice)

Kdybys nepotřeboval ty MP3 a BT, pak bych ti doporučil origo rádio z 306, černé, svítí decentně ... ale já vím, tohle neprojde. :D

presne tohle radio bych vzal, kdyby umelo ty mp3. to je dneska uz nutnost. bohuzel nema, ale treba existuje jiny originalni radio, ktery je umi..? ja nevim, ale treba nekdo jo:-)

Necháváš karboše otevřenýho, když někam jdeš? Já teda běžně jo, proto jsem volil neznačkovou čínu, která na první pohled i neznačkově vypadá.

jasně že jo, nebo jezdim se střechou a všechny stahovačky dole. Jednou mi takle nějakej ****** vzal od ručky 20 kaček, co sem tam měl na parkování  :D  prostě se natáh a měl na pívo, no

Jen se mi prostě nelíbí přeplácaný věci, tak sháním něco, co mě osloví

Já bych si dovolil jenom takovou malou poznámku k zamyšlení - mám už několik let autorádio Sony s bluetooth, funguje perfektně, ale....ale prostě se mi zdá, že ať dělám, co dělám, nemůžu vyladit zvuk tak, aby to bylo ono - prostě je to pořád takový nějaký nelahodící mýmu uchu, a tak jsem ho nakonec vyndal a protože mám rád analogovou hudbu, šoupnul jsem tam jednoho z posledních Kenwood, co dělali na kazety - z Aukra asi za dvě kila. Tím nechci říct, že si máš pořídit kazetový rádio - ale jde o to, že ten Kenwood hraje tak pěkně vyváženě, tak hezky se poslouchá, netahá za uši přehnanými basy či výškami či prostě nevyváženým zvukovým projevem - hraje prostě jako víno. A tak já kdybych si dnes kupoval moderní autorádio, kvůli tomu zvuku už bych dnes do Sony nešel, i když funguje perfektně, ale prostě ten zvuk nemá ty správný parametry, ať dělám, co dělám, nevím, jak jinak to napsat. Já bych šel do Kenwooda, případně Alpine nebo tak něco...já prostě když pustím starýho Kenwooda, slyším zřetelně všechyn tóny, rozumím perfektně mluvenýmu slovu i při zvuku motoru..ale u Sony pořád natahuju uši, v písničkách zanikají tóny, takže rádio musí řvát, abych něco z poslechu měl...těžko se to vysvětluje, ale tenhle pocit mám ze svýho rádia Sony. 

diky za postreh, radio je na ceste, tak pak poreferuju. problem byl najit radio, ktery ma simple design a alpina to zrovna neplnila. ideal, co jsem nasel byl pioneer, kterej mel vse zakryto a decentne schovano, jenze stal 30 kuli...

jinak nejcasteji poslocham hudbu, kde rozumim slovum jen, kdyz si prectu predtim text :-) :-)

Dobře, tak dej vědět. Rozhodně jsem Ti nechtěl nějak kazit radost nebo pomlouvat nějakou značku, jen píšu zkušenost se svým rádiem. Třeba ale to Tvoje bude hrát úplně jinak a nebo máš jiný uši a vůbec Ti to nepřijde  :)