morepower Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Ahoj, potřebuju tip na autorádio s co nejjednodušším designem do karboše. Moje požadavky stačí usp port na mp3 dobře, když bude mít BT nemusí mít CD mechaniku co nejjednodušší display a ovládací tlačítka žádný a nebo vypnutelný podsvícení, případně opravdu velmi "nezářící a neblikající" ideálně v černé nebo tmavě šedé barvě sehnatelný za rozumný prachy poraďte, já vím, je to takový zimní téma, ale stejně. Kdo mi dobře poradí dostane pullitr mojí vlastní pálenky (jabkovice) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Já mám tohle, jsem pokojený. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Kdybys nepotřeboval ty MP3 a BT, pak bych ti doporučil origo rádio z 306, černé, svítí decentně ... ale já vím, tohle neprojde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Já mám tohle, jsem pokojený. Tak to dostanu panáka potom A ty máš s červeným podsvícením? Ja myslel orange. a nebo že se to dá přepnout jako u mýho, ja mam 4 barvy u ALPINE CDE-178BT , ale to je cenově jinde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Ne, tohle se přepínat nedá. Ale je mi to fuk. A až mi to fuk nebude, tak uskřípnu drát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morepower Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 Kdybys nepotřeboval ty MP3 a BT, pak bych ti doporučil origo rádio z 306, černé, svítí decentně ... ale já vím, tohle neprojde. presne tohle radio bych vzal, kdyby umelo ty mp3. to je dneska uz nutnost. bohuzel nema, ale treba existuje jiny originalni radio, ktery je umi..? ja nevim, ale treba nekdo jo:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stejsn Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Necháváš karboše otevřenýho, když někam jdeš? Já teda běžně jo, proto jsem volil neznačkovou čínu, která na první pohled i neznačkově vypadá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morepower Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 jasně že jo, nebo jezdim se střechou a všechny stahovačky dole. Jednou mi takle nějakej ****** vzal od ručky 20 kaček, co sem tam měl na parkování prostě se natáh a měl na pívo, no Jen se mi prostě nelíbí přeplácaný věci, tak sháním něco, co mě osloví Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 (edited) v autě mám starší typ sony xplode zkusím najit odkaz, podsvícení modrý ale dá se ztlumit. bez mechaniky. na usb + bt audio a handsfree http://autoradia.heureka.cz/sony-dsx-a60bt/specifikace/#section Edited March 17, 2016 by brixtr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poldiss Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Co tohle? http://www.ahifi.cz/bezmechanikove-autoradio-kenwood-kmm-102ay.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pštros Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Tohle je třeba takové.....jednoduché https://www.mall.cz/autoradia/blaupunkt-cupertino-220?gclid=Cj0KEQjwzq63BRCrtIuGjImRoIIBEiQAGLHdYQbvS5zLgUvIVkbZ_m2ma24vQVkZA20mgIUOsbj_HCgaAnhW8P8HAQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morepower Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 Díky za tipy, zatím dva nejlepší kandidáti jsou sony a blaupunkt. Blaupunkt vede designem a sony výbavou. Díky kluci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morepower Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 A vítězem se stává ... ... ... Sony DSX-A60BT http://autoradia.heureka.cz/sony-dsx-a60bt/specifikace/#section Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morepower Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 Děkuji brixtrovi ..odměna tě nemine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 tak to ti ty fotky už posílat nemusím koukám na odměnu kašli a at seš sním spokojenej jak já Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilliluk Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Já bych si dovolil jenom takovou malou poznámku k zamyšlení - mám už několik let autorádio Sony s bluetooth, funguje perfektně, ale....ale prostě se mi zdá, že ať dělám, co dělám, nemůžu vyladit zvuk tak, aby to bylo ono - prostě je to pořád takový nějaký nelahodící mýmu uchu, a tak jsem ho nakonec vyndal a protože mám rád analogovou hudbu, šoupnul jsem tam jednoho z posledních Kenwood, co dělali na kazety - z Aukra asi za dvě kila. Tím nechci říct, že si máš pořídit kazetový rádio - ale jde o to, že ten Kenwood hraje tak pěkně vyváženě, tak hezky se poslouchá, netahá za uši přehnanými basy či výškami či prostě nevyváženým zvukovým projevem - hraje prostě jako víno. A tak já kdybych si dnes kupoval moderní autorádio, kvůli tomu zvuku už bych dnes do Sony nešel, i když funguje perfektně, ale prostě ten zvuk nemá ty správný parametry, ať dělám, co dělám, nevím, jak jinak to napsat. Já bych šel do Kenwooda, případně Alpine nebo tak něco...já prostě když pustím starýho Kenwooda, slyším zřetelně všechyn tóny, rozumím perfektně mluvenýmu slovu i při zvuku motoru..ale u Sony pořád natahuju uši, v písničkách zanikají tóny, takže rádio musí řvát, abych něco z poslechu měl...těžko se to vysvětluje, ale tenhle pocit mám ze svýho rádia Sony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morepower Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 diky za postreh, radio je na ceste, tak pak poreferuju. problem byl najit radio, ktery ma simple design a alpina to zrovna neplnila. ideal, co jsem nasel byl pioneer, kterej mel vse zakryto a decentne schovano, jenze stal 30 kuli... jinak nejcasteji poslocham hudbu, kde rozumim slovum jen, kdyz si prectu predtim text :-) :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilliluk Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Dobře, tak dej vědět. Rozhodně jsem Ti nechtěl nějak kazit radost nebo pomlouvat nějakou značku, jen píšu zkušenost se svým rádiem. Třeba ale to Tvoje bude hrát úplně jinak a nebo máš jiný uši a vůbec Ti to nepřijde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 no možná vím o čem je řeč ze začatku sem měl taky ten pocit že na tom něco nesedí pak sem upravil nastavení podle toho co posloucham a bylo po problému.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morepower Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 Jo, já sem rád za každou připomínku, dík. Pohrabu se v tom a uvidím a pak ještě dopíšu zkušenosti sem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts