Maxiikk Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 (edited) Zdravím , Prošel jsem celé fórum, několik témat tu k tomu je, ale prostě mi to nejde ani podle žádného z příspěvků. Peugeot 206, r.v. 1999, myslel jsem na to že když vyměním baterku (hned kus za kus) tak by to mohlo fungovat, jenomže jsem na to pak zapoměl a nejspíš se vytratil ten plovoucí kód. Zkoušel jsem nějaké ty tipy že držet klíček až přestane blikat dioda, pak 2x zmáčknout, dát do zapalování.. asi to tak jednoduché nebude Má prosím někdo trik jak spárovat dálkové otvírání ? děkuji Edited March 14, 2016 by Maxiikk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 https://www.peugeot-club.com/topic/28351-nakodovani-klice-k-dalkovemu-ovl-centralu/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxiikk Posted April 11, 2016 Author Share Posted April 11, 2016 Nějak mi to pořád nejde Ten poslední krok - dát klíč do zapalování - to znamená otočit na první pozici (kontrolka baterky) nebo na druhou pozici (všechny kontrolky) ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts