Johny82 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 (edited) Zdravim vas. V ramci "osialu" z noveho auta ma napadlo ci by nebolo pekne nafarbit brzdove strmene farbou od foliatecu ( teda na to urcena farba). Ci podla vas by to posobilo "lacno a gycovo" na tom aute...? Auto mam v ciernej metalize s 18 palcovymi letnymi aj zimnymi pneumatikami. Farba bud cierna alebo leska cervena. Pripadne ina... Dik. Edited March 12, 2016 by Johny82 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 jo "jinou" stetec a alkytoncena cca 1/4-tinova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny82 Posted March 12, 2016 Author Share Posted March 12, 2016 Viem riesi sa Alkyton aj Hammerite je to lacnejsie...Ta komplet sada od foliatecu stoji u nas 30 eur. Ja by som kupil to ked je to na to urcene, cenu az tak neriesim skor sa mi jednalo o esteticku zalezitost a vhodnost na to auto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeSV Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Vidim ze uvazujes rovnako, tiez som to chcel dat najprv ciernou, ale teraz rozmyslam nad cervenou. Mozno to bude na tomto aute vyzerat gycovo. Rozhodne ti ale poradim to co kolega predo mnou, Alkyton. Drzalo mi to na starom aute roky, a myslim ze to drzi dodnes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Bral jsem od Foliatec karbon seda. Nicmene mam jinou barvu auta. Pokud mas cernou metalizu nebral bych neco echt vyrazneho, bude to jak pest na oko. Navic moc svetla brava trmenu zpusobi, ze se to bude vizualne spinit, bude to treba udrzovat. Ja brzdice cistim jen velmi vyjimecne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny82 Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 MikeSV: A aku farbu si mal auta ked si mal cervene strmene? Spinilo sa to velmi? Bol si spokojny? To sa bojim, ze cervena je klasika, ale aby to nepokazilo cely dojem auta. Na fore sa pise ze vyrazna farba zatieni disky. Pripadne potom premalovat...:-) Chlapi a ked tieto srandy raz omrzia kolko potom stoji dat nove obycajne strmene. Myslim material. Dik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 když tě výrazná barva přestane bavit, tak je natřeš na původní colour, nebo odstraňovač barev nové třmeny včetně brzdy (válečků) jsou drahé na každém autě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 K černýmu autu bych dal tmavší oranžovou. Není to tuctovka a vypadá to dobře. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeSV Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Johny mal som cierneho focusa s ciernymi diskami a cervenymi strmenmi :-) vyzeralo to bohovo. To bolo ale skor sportove auto. Takze neviem ako na 508. Skusim natriet jeden a uvidim. Pripadne to obrusim a premalujem. StibTo mas to super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny82 Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Ok. Dik za postrehy. Ja idem do tej cervenej. Uz som objednal.Dam sem potom foto. Ak ma to omrzi tak to proste odstranim alebo premalujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeSV Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Vsak skus len jeden strmen a uvidis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 To jsem zvědav teda ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny82 Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 (edited) Tu som nasiel ako by to nejak vyzeralo. Cierna, strieborna a cervena...Podla mna OK. Edited March 14, 2016 by Johny82 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Hmm. Tuctovka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Hmm, občas přemýšlím, že bych si na GT dal třmeny do bronzové-kladívkové Ale když před každým startováním vidím, jak se blíží servis, tak mě to přejde a představuju si, jak se to marně snažím udržet při životě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny82 Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Suhlasim ze je to tuctovka a najlepsie na tom je, ze mozno za rok sa budem na tom smiat ze aku blbost som riesil, ale teraz sa mi to zda ako dobry napad...:-) Splni sa mi prvy detsky sen mat cervene brzdy...Druhy je Ford mustang:-) To si ale este trochu pockam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 No nevim .. Uz jsem mel na brzdach cervenou, stribrnou, ted karbonova sed .. Holt kdyz Te to omrzi obrousis a natres necim jinym no jen to bude prace navic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Hlasuju pro černou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny82 Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 (edited) Tak nakoniec som to dal na cerveno, aj ked je to asi gycove, tuctove, atd...kaslem na to, mne sa to paci... Edited April 16, 2016 by Johny82 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Pěkný kola Dnes jsem stejný ukládal k letnímu spánku Jinak třmeny prostě klasika, no ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts