Jump to content

Koupím auto do 100.000 v LPG

macik.83

Recommended Posts

Značka: Peugeot

Model: xxx

Cena (Kč): 100000

Rok výroby: 03-

Stav tachometru: xxx

Email: macik.83@seznam.cz

Telefon: xxx

Souhlasím s pravidly inzerce

Ahoj, sháním pro kamarádku auto do 100000,- s  LPG. Záměrně píšu auto, protože nemáme úplně jasno jaké. Chtěl bych ho koupit nejlépe od někoho z klubu s dobrou historií. Mě se to povedlo (Pe.trova 807), pro ní teda né takový obsah(3,0). Na kilometrech a roku zas tak úplně nesejde, jde hlavně o stav vozu. Nic si sama neopraví, tak aby do toho nemusela od začátku sypat. Nejlépe kombi, nebo MPV. Je ze Sokolova, ale pro dobrý kousek, jsme ochotni dojet třeba až na Moravu, už jsem pár takových výletů za klubáky tady absolvoval a nikdy jsem se nespálil. Pište prosím sem, nebo do zpráv. Díky

škoda jeden klubák před 14 dnama prodaval 406 kombi r.v 2004 s LPG tady z Náchoda ,revize bomby do r.2023,po rozvodech,servisu brzd,horního uložení a výfuku chtěl za ní 50000Kč prodala se během 3 dnů.

kdybych měl prašule na něco jínýho nabídl bych svůj povoz :papa

zachoval auto po pečlivé majitelce .......to je super hláška  .....

kára pěkná, jen ty plastové věci na levé straně řidiče vypadají jak po II světové válce a roleta vzadu ,že ji pokousal pes.... 

pedál brzdy omačkaný skoro dole vpravo --krátké nohy, to měla potom spojka tu paní ráááda.

levý pedál krytka spojky je akorát špinavý ....to je zvláštní.... u 200 tis km... asi matrix. 

motor je super , tahá , spotřeba taky krásná ...7.5 základ 

osobně si myslím ,že kujóni z áček to maj dobře spočítaný ...že to je tam záměrně....aby to odvádělo pozornost od něčeho jiného 

Pochopitelně ještě něco sleví,rozhodně mají auto na kšeft ,aby si spočítali případnou výměnu ,práci a efekt.

Je jen na lidech co chtějí koupit, áčka jako jedinej bazar ti auto odveze do jakéhokoliv servisu, který ty si zaplatíš, aby ti ho proklepli... Opakuji, že už tam nepracuji, nedělám reklamu, ale auto jaký si koupíš, je jen na tobě, ne na nich... Oni mají svoje svinarny schované jinde, hlavně a především v uverech

Přesně jak píše macik.83...už neprodávaj žádný auta těsně před smrtí, oberou lidi na půjčkách atd. :(

Chtěli jsme tam kdysi prodat 406, kterou zrovna macik trochu zná ;)  a nevzali ju, jen proto že byla ťuklá na pravej blatník a dveře, ale jinak v hodně dobrým stavu a opraveno, že nebylo nic poznat. Takže si nemyslím, že by si tam vzali nějaký slepeniny a podobný zbořky, jak se traduje, když jim vadila v podstatě kosmetická vada :roll

Asi bych si tam zrovna neběžela auta koupit s radostí, ale podívat se, proč ne :cool:  Kámoška tam kupovala pár let zpátky Tigru a byla spokojená, žádná kasička na prachy to nebyla.

Bacyl

se pleteš--poznají to naopak velmi dobře a umějí s tím pracovat :D:roker

zajimave daval jsem tam auto nedohodli jsme se to je ale nedulezite, v te dobe tam byl manzelsky par a prodaval jim sve auto meli zajem ale nedohodli se na cene cca 5 jim nabizeli mene pak jsme se asi tak za pul hodiny potkali u auto esa a tam je rovnou odmitli ponevadz si merili lak auta a vypis z cebie a zjistlili velke ceny oprav takze to auto bylo na zadek bourane a  mezitim jim volali az AAA ze to vezmou za tu cenu co chteli no tak jeli zpet

jednalo ase o AAA olomouc takze i moje zkusenost.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...