Guest Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 (edited) ahoj lidi. nevite nekdo jak sparovat dalkac centralniho zamykani s autem? vymenil jsem baterku a ted mi ovladac nefunguje. ale je pravda ze jsem koupil ojetinku s rozbitym obalem od klice tak jsem ho vymenil za novy. nemuzu teda rict jestli nebude chyba v aute nez v klici. ten klic ma 2 tlačítka. dekuju Edited March 11, 2016 by Rocles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Knizku asi nemas? Vacsinou sa to sparuje tak, ze otocis do 2 polohy a mas stlacene tlacidlo na zamykanie min 5s az 10s, potom vypnes kluc, cakas cca 30 sek az minuta a skusis. Alebo pohladaj prirucky na nete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 tak podle brožury pisou : Opětná aktivace dálkovéhoovladačePo odpojení a opětném připojení baterie,výměně el. článku dálkovéhoovladače nebo v případě jeho poruchyje nutné ovladač znovu aktivovat.F Vypněte zapalování.F Znovu zapněte zapalování.F Ihned stiskněte tlačítko zamykánídálkového ovladače a držte jejstisknuté několik sekund.F Vypněte zapalování a vysuňte klíčs dálkovým ovladačem ze spínacískřínky.Dálkový ovladač je znovu funkční. kousel jsem to několikrát az me boli prst Nefunguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts