Vena garážmistr Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Páni kolegové chci se zeptat jak to je s roletkou do kufru jsou prý dva druhy stará a nová údajně jsou zaměnitelné. Je to pravda nebo chce bazarník prodat aspoň jednu. Našel jsem na bazoši a za nový model chce 3000 Kč za starý 2500Kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Jsou dvě, jedna je čistě roleta pro 5 mistý auto. A druhá je taková s háčkama na který se zahákne polička to je myslím primárně pro 7 místný.. A pak je ještě šuflík pro 7 místný auto za poslední řadu sedadel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted March 12, 2016 Author Share Posted March 12, 2016 Takže pasovat by měli obě jen k té jedné by bylo potřeba sehnat ten šuflík. No přemýšlel jsem o tom a levněji mě vyjde když okna v kufru zatáhnu folií. Aby tam nebylo vidět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyjo Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Folie už mám 4 roky a roleta se mi válí ve sklepě, protože do auta není vůbec vidět, vozili jsme kočár a teď když nevozíme, už jsem jí do auta nedal, mám 7 míst, můžu pokud budeš chtít vyhrabat a třeba vyfotit aby si měl porovnání na jakou je to verzi :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petridas Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 roleta je super vec ale ta cena ,,,,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 (edited) Dík za nabídku. Ale než bude trochu tepleji a pracovně volněji tak to vydrží a pak tam fláknu folie. Stejně jsem o nich spekuloval okna jsou sice ztmaveny z fabriky ale do kufru je vidět víc než je zdrávo. Edited March 13, 2016 by Vena garážmistr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts