Peugeot 4007 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Zdravím, mám menší dotaz. Která z pojistek je na ,,zapalovač´´. Nějak se mi to nedaří nikde najít a je tam dost blbej přístup na to, abych vytahoval jednu za druhou. :-)) Předem děkuji za odpověď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 (edited) V návodu je chyba. Když jsem to hledal, tak mi servisák po telefonu poradil, snad 19??? je to už 5 let. Jistě vím jen to, že je to jiná, než píše návod. Pamatoval jsem si to, ale podle příručky. Zkus 23, nepoužitá. Edited March 11, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peugeot 4007 Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 (edited) Počkat, teď jsem nějakej zmatenej. :-)) Takže která? Přesně tenhle problém jsem měl u Golfa IV. Hodil jsem na vytaženej zapalovač svazek klíčů. Jedna jiskra a už to nefachalo. Na to jsem si to ale našel rychle. Vyměnil a zapalovalo to vesele dál. Edited March 11, 2016 by Peugeot 4007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Nevím, zkus 19, pak 23, a pak všechny ostatní. Nebo zavolej do servisu, když budeš mít štěstí, tak ti to technik řekne. Já už fakt nevím, on mi to řekl do telefonu, já jsem ji vyměnil a bylo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peugeot 4007 Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 Ok. jdu na to. :-)) zatím díky moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapitanValka Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Dobrý den, sice po 5 letech, ale píší pro ostatní co jim ve 4007 praskne pojistka na zapalovač. Je to v pojistková skříňce u řidiče a pojistka č.13 (v návodu psaná jako neobsazená) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts