Francouz_407 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Máte někdo zkušenost s výměnou obalu na klíč ke 407. Mám doma dva, jeden je ve stavu jak vidíte na obrázku, druhý mám od jiné 407, stav vynikající. Dá se to nějak jednoduše prohodit včetně toho kovového klíče? Myslím, že jsem na to jednou díval a vrátil jsem to zpět, že to není tak jednoduché. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktis Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 (edited) Stačí rozloupnout černý obal a prohodit vnitřnosti ne? Edited March 11, 2016 by Fruktis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 je problém prohodit vrchní díl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francouz_407 Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 Už vím, chtěl jse původně vyndat i kovový klíč z toho pouzdra, protože se mi sám nějak otvíral. To předpokládám jen tak nejde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktis Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Určitě to vyndat jde...pod tím stříbrným cuflikem je pruzinka, je třeba trochu zabrat a cuflik pootocit aby vyskočil, a rozpadne se to na prvocinitele...nebo planzeta kličku je zajištěna takovou kulatinkou trubickou, tak tu vyklepat a prendat planzetu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saslik Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Nech sa ti páči. ....https://youtu.be/UrgqGsRk94M Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francouz_407 Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 Díky, je na to potřeba nějaký přípravek ale uvidí se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Da sa vsetko kupit nahradne, len to prehodis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts