Carlo Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Hojte vespolek, nerozumí někdo vin číslům ? Jak to je když mám dvě stejný auta dejme tomu vin VF38BXFZE80321648 a druhej VF38BXFZE80321649 - liší se jen v posledním čísle .... ? Je možný že to šlo z výrobní linky hned za sebou nebo co by to mohlo znamenat ? Vysvětlí mi to někdo ? Jde o to že člověk kousek ode mě má nachlup stejnou káru (až na pár detailů...) a má výše uvedené vinko (jedno je moje a jedno je jeho) . Tak by mě to zajímalo ??? Předem díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 http://www.bba-reman.com/forums/Topic122354.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 jo mozny to ciste teoreticky je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlo Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Jasný no... Bylo by zajímavý po 20letech najít dvě takhle stejný auta kousek od sebe :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter BA Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Kúp ho a budeš mať niečo,čo žiadný iný (bežný) motorista. A možno by ti vzrástla menovitá hodnota oboch Peugeotov. Dáky zberateľ by sa určitite ozval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlo Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 Však jedno mám já a jedno kamarád - obě auta jsou identická (moje už uplně ne kvůli nějakým úpravám).... On nemá CD měnič v kufru ale má zase tempomat, jinak všechno stejné podle vinka. (barva,motor,převodovka,interiér,výbava atd atd.... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts