Print Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Zdravím měnil jsem spojkové lanko a natáhl jsem ho místy kudy vedlo staré. Ale moc se mi to nezdá že by to tak mělo být může mi někdo z vás poslat fotku jak je vedeno lanko u vás ? TU1JP mám samostav čili lanko dlouhé lanko vedené pod převodovkou. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 máš lanko koupené podle VIN? když je o trochu jiné, už nepasuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 (edited) Podle VIN v servisboxu mám to krátké ale ve skutečnosti mám to dlouhé se samostavem co vede kolem převodovky. Takže se staré vyndalo a přemeřila délka a objednalo se podle délky. Ale jde mi spíše o trasu kudy je lanko vedené. Edited March 11, 2016 by Print Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 dlouhé lanko se samostavem je jen u aut bez servořízení,pokud máš servo musi být to krátké vedené vrchem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts