Charlie 607 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Nemáte někdo tip na firmu kde by uměli podříznout desku molitanu o rozměru 1,8x2m tak aby na jedné straně měla sílu 10cm a na druhé jen 3 až 4cm? Prostě jako klín. Případně jakým způsobem to říznout svépomocí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pštros Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Něco podobného jsem řešil v Hornbachu nebo Obi? Už nevím, ale řezali mi dřevěné rampy z hranolu pro auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Nebylo by jednodušší podložit postel, aby byla rovně? (sorry za OT, ale nedalo mi to) Zkus moliten.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Molitan jsem nechával řezat vodním paprskem. Potřebovali jsme do jedné zakázky 300 kusů kostek, takže ručně by to byl vopruz řezat, nehledě k tomu, že by to bylo křivý. Takhle byla jedna jako druhá a vyšlo to na 600,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 (edited) Podložit postel by bylo dobrý, jenže to nejde, mám to na matraci do příďovýho V-lůžka na loď, které je z kopce a potřebuju ho srovnat. Tím paprskem ti to řezali kde? Zkusím to poptat. I když tam bude limitní síla materiálu. Tak rozdělit bych to mohl na víc kusů a pak to nalepit na slabou desku. Moliten.cz tam ta komunikace nic moc, až budu mít cestu jejich směrem tak se tam zkusím zastavit. Edited March 10, 2016 by Charlie 607 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Řezání vodním paprskem dělá hodně firem. Já to dával do Gumexu (www.gumex.cz). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koča Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Poptej se tady. http://molitan.cz/ Uřežou ti tvar jaký chceš,ale nevím jak je to s dopravou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PítrR Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Před několika lety sem si nechával řezat molitan do 406ky přesně na míru někde v Liberci. tuším že to byla firma Moliten. Dokážou prý vyříznout jakýkoliv tvar. Jinak v Liberci je více firem co to dělají. P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 To sis dal zbytečně těžký úkol. Dej tam sololit a šikmé dřevěné klíny. A molitan rovný. Anebo to lůžko celé podepři na jedné straně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 osobne si myslim ze molitan u klinu bude mekky a na druhe strane zase tvrdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Lůžko podepřít nejde, spodek lůžka tvoří laminátový korpus celého interiéru lodě (7,5x2,5m) tam není co podpírat, a dělat na lůžku další podepřené nechci, zbytečně bych si zvyšoval lůžko - a každý centimetr je znát i když se to nezdá. Není tam nahoru zas až tak moc místa. Navíc pod lůžkem jsou úložné prostory. Tvrdost molitanu bude v pohodě, toho se nebojím. U hlavy bude 10cm, pod zadkem kolem 7cm a u nohou 3 až 4cm, takže v klidu. Poptal jsem to ještě u pár firem, tak uvidím co odepíší, kdyžtak to udělám z 6ti pásů nalepených pod slabý molitan. Ve finále tam budou dva kusy za sebou, aby se to tam vůbec mohlo dát a byl dobrý přístup do úložných prostorů pod lůžkem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts