Jump to content

Řezání molitanu

Charlie 607

Recommended Posts

Molitan jsem nechával řezat vodním paprskem. Potřebovali jsme do jedné zakázky 300 kusů kostek, takže ručně by to byl vopruz řezat, nehledě k tomu, že by to bylo křivý. Takhle byla jedna jako druhá a vyšlo to na 600,-

Podložit postel by bylo dobrý, jenže to nejde, mám to na matraci do příďovýho V-lůžka na loď, které je z kopce a potřebuju ho srovnat.

Tím paprskem ti to řezali kde? Zkusím to poptat. I když tam bude limitní síla materiálu. Tak rozdělit bych to mohl na víc kusů a pak to nalepit na slabou desku.

Moliten.cz tam ta komunikace nic moc, až budu mít cestu jejich směrem tak se tam zkusím zastavit.

Edited by Charlie 607

Před několika lety sem si nechával řezat molitan do 406ky přesně na míru někde v Liberci. tuším že to byla firma Moliten. Dokážou prý vyříznout jakýkoliv tvar.  Jinak v Liberci je více firem co to dělají. P.

Lůžko podepřít nejde, spodek lůžka tvoří laminátový korpus celého interiéru lodě (7,5x2,5m) tam není co podpírat, a dělat na lůžku další podepřené nechci, zbytečně bych si zvyšoval lůžko - a každý centimetr je znát i když se to nezdá. Není tam nahoru zas až tak moc místa. Navíc pod lůžkem jsou úložné prostory. Tvrdost molitanu bude v pohodě, toho se nebojím. U hlavy bude 10cm, pod zadkem kolem 7cm a u nohou 3 až 4cm, takže v klidu.

Poptal jsem to ještě u pár firem, tak uvidím co odepíší, kdyžtak to udělám z 6ti pásů nalepených pod slabý molitan. Ve finále tam budou dva kusy za sebou, aby se to tam vůbec mohlo dát a byl dobrý přístup do úložných prostorů pod lůžkem.