Tessi24 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 (edited) Ahoj. Neustale mi sviti levy blinkr. Stalo se to po zamknuti auta, kdy si zablikalo vsema blinkrama. Zkousel jsem rozhejbat packu blinkru, ale bez uspechu. Pravy blinkr jede v pohode, kdyz zapnu vsechny blinkry tak vsechny svitej. Zkousel jsem to odpojit od baterie a nechat prez noc, ale to bohuzel nepomohlo. Zrejme teda bude chyceny relatko. Nevite ktery a kde je potreba vymenit? Edited March 10, 2016 by minimaxa Přesunuto do správné sekce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 (edited) Zetor, Boeing, nebo nějaký model? Rok výroby? Podle tvých ostatních příspěvků se asi jedná o 306. Mrkni na tlačítko varovných světel, případně na přerušovač varovných světel. Moment, kouknu do schemat. Edited March 10, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tessi24 Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 306 sikma zadni cast. 1,9td r.v.1997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 (edited) Nejspíše ten spínač, schemata jsou v dřívějším příspěvku. Přerušovač tam je jen jeden, pro směrovky i varovné. Edited March 10, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tessi24 Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 spínač varovných světel jsem odpojil a blinkr pořád svítí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tessi24 Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Nemůže bejt něco špatně v jednotce centrálního zamykaní? Protože se blinkr chytnul právě po zamknutí dálkou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 A svietia vsetky na lavej strane ci iba konkretny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 (edited) Může. Máš dálkáč origo? Prohlížel jsem schemata, ale nenašel jsem tam vazbu na blinkry, takže je sem ani nedávám. Ale může to být v té jednotce, slepené relé. Omlouvám se, že jsem nevěnoval pozornost té zmínce, že ti to začalo svítit po použití dálkáče. Edited March 10, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 jestli je dálkový centrál dodělaný, tak tam jsou většinou dvě relátka na ovládání funkce zamykání a pak ještě dvě relátka na blinkry. To, že svítí levá strana, je způsobené slepením kontaktů toho relé v jednotce dálkovýho zamykání. Když pustíš varovné blikání, jen se to přenese i na pravou stranu (prakticky se obejde přes obvod relé na blinkry v jednotce dálk. centrálu taktovač a bude to pořád svítit) Takže najdi jednotku dálkovýho centrálu, zkus odpojit konektor do ní vstupující, měl by levý blinkr zhasnout a vše by mělo fungovat správně. Jednotku zkus rozebrat a proměřit relé. Kontakt, který bude průchozí i při odpojeném konektoru, ukáže na vadné relátko) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts